sobota, 21 září 2013 00:00

Beat Street Hip Hop festival 2013

Written by  Tz

V sobotu 21.9.2013  se uskuteční ve Skate parku v Chomutově již druhý ročník “Beat Street Hip Hop Festival 2013”.  Jedná se o jednodenní hip hopový festival, který patří k největším festivalům podobného druhu v České Republice, pro letošní rok je druhý nějvětší po HHK. Druhý ročník bude velký především tím kdo na něm vystoupí.

V line upu se můžete těšit na jména jako SOULKAST. Který v Chomutově představí své album "HONORIS CAUSA" na kterém se podílely například i tito lidé: DJ PREMIER, MOP, TALIB KWELI, GHOSTFACE KILLAH, ONYX, DAS EFX. Letošního ročníku se zúčastní i nejslavnější sloveský raper všech dob legendární reprezentant z Piešťan RYTMUS. Další kapely, o kterých se musíme zmínit hned v úvodu je například německá producenstká crew SNOWGOONS  ve složení  DJ ILEGAL A SICKNATURE hojné zastoupení zde bude mít i česká hip hop scéna ve složení EKTOR a DJ WICH, KOPMPLETNÍ TY NIKDY LABEL(Rest, Boy Wonder, Paulie Garand, Idea, Mc Gey), Sodoma Gomora, Johny Machette, Elka, Matheus, Kelevera a slovenská kapela MOJA REČ ve složení DELIK a SUPA toto jsou jména které se vystřídají na hlavní stagi. Na letošním ročníku je premiérově připravena i druhá club stage na které se vystřídají Kalim, Retrospekt, Charles Sheen, Kodex a Underground Aphorism.

 

Na festivalu nebudou chybět exhibice v největším krytém skate bazénu v ČR, velký graffity jam, stánky s občerstvením s velkým sortimentem jídla, pití a alkoholických nápojů.  Připravujeme pro Vás pěknou porci doprovodného programu a zábavy i mimo hlavní stage!  Freestyle battle o věci za 15 000,-kč, MAD CIRKUS LEAGUE, 6 barů, projekce, shopy, autogramiády, foto stánek.

 

 

A v neposlední řadě bude také k vidění i BBOY STAGE nebo li " Break Dance" battle . Jde o battle "SOUBOJ" mezi 2 crews "TEAMY" kteří se mezi sebou utkají o věcné ceny . K organizaci této stage pomáha "Exclusive Flava" z Kadaně . Na tuto věc je pozváno 8 crew , a to z Česka , Polska a Slovenska. Do poroty zasedne Bboy Greku vítěz letošní akce Outbreak 2013 na Slovensku v kategorii 2vs2 zastupujcí skupinu Polskee Flavour z Polska. Take Bboy El Prcinho vítěz R16 Cz/Sk 2o13 a člen Slovenské skupiny Hasta La Muerte. A jako poslední trětí porotce je Český Bboy Jéža alias Petr Ježek zastupující skupinu Crazy Breakers. Tento člověk je jeden z prvních Bboys v ČR. Mistr ČR v bboyingu v letech (1994.1995.2001­.2002) ..Beaty na teto stage odehraje do uší tanečníků DJ Mike One vítěz DMC cz/sk 2012 . Jako speaker teto stage bude mluvit Jirkáč z Rappresent crew.

 

Vstupenky nejjednodušeji seženeš na tomto odkaze: www.beatstreet.cz/festival/vstupenky

Veškeré informace o dění, příprav a novinek okolo festivalu hledej na WWW.BEATSTREET.CZ !

 

Doraž zakončit festivalovou sézonu do Chomutova!!!

 

 

 

Read 3751 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory