čtvrtek, 28 listopad 2013 20:12

Festival Let It Roll byl nominován mezi 10 nejlepších festivalů Evropy

Written by  Tz

Pořadatelé festivalu Let It Roll slaví úspěch. "Je nám velkou ctí se s Vámi podělit o skvělý úspěch pro Let It Roll a českou drum & bass scénu. Festival Let It Roll byl oficiálně nominován mezi 10 nejlepších festivalů v britské anketě Drum & Bass Arena Awards 2013"

Máme opravdu velkou radost, že se Let It Rollu jako jediný český festival v historii, dostal v anketě Drum & Bass Arena Awards 2013  mezi evropské festivalové velikány, jako Glastonbury, Global Gathering, Outlook festival, Urban Art Forms mnoho dalších. Oficiální vyhlášení výtězů ankety proběhne 5. prosince v anglickém Brixtonu, a Let It Roll crew bude při tom! Z deseti nominovaných v každé kategorii bude oceněno 5 festivalů a z toho jeden ultimátní vítěz. “Chtěli bychom poděkovat všem fanoušků, kteří pro nás v anketě hlasovali, je to velký úspěch pro českou scénu”, říká booking manager Kryštof Benca.

 

AFTERMOVIE LET IT ROLL OPEN AIR 2013

 

 

Letošní rok byl pro Let It Roll opravdu úspěšný. Šestý ročník festivalu Let It Roll Open Air trhal rekordy v počtu návštěvnosti (neskutečných 15 000 lidí denně). Nové místo konání Let It Rollu nabídlo spoustu nových možností. Na všech šesti pódiích vládla nezapomenutelná atmosféra, která si vysloužila nadšené reakce světové producentské a DJ špičky, která na festivalu vystoupila.  Rozhodně máme v plánu posouvat hranice festivalu a vždy vám přinést to nejlepší ze současné electro scény.  “Bez podpory fanoušků, by to nikdy nešlo, a za to jim velmi děkujeme”, tvrdí promoter akce Zdeněk Souček.

 

Již brzy se můžeme těšit na další pokračování festivalu Let It Roll, a to na halovou akci Let It Roll Winter 2014, která proběhne 28.2.2013 na pražském Výstavišti v Holešovicích.

 

 

Let It Roll Winter 2014 předprodej vstupenek: http://bit.ly/LIRwinterpředprodej

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz

Facebook fanpage: www.facebook.com/letitrollcz

 

Read 2579 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory