pondělí, 07 červenec 2014 18:55

Balaton Sound 2014 již tento týden!

Written by  Tz

Festival MasterCard Balaton Sound 2014 začíná už tento týden ve čtvrtek. Přivítá největší světové hvězdy elektronické hudby a nejslavnější DJs současnosti a to před rekordní návštěvou. Festival, který byl dva roky po sobě vyprodán, pro letošní rok zvětšil kapacitu areálu o 30%. Přesto již více než měsíc jsou vyprodány permanentky a nyní i denní vstupenky na páteční a sobotní program.

Největší světové hvězdy elektronické a taneční scény a moderním program dělají festival nesmírně populární. Součet všech denních návštěvností v loňském roce byl 127000. Letos bude číslo ještě vyšší. Pokud tedy patříte mezi milovníky taneční a elektronické hudby neváhejte, aktuálně lze zakoupit denní vstupenky na čtvrtek a neděli, nebo VIP permanentku či VIP denní vstupenky. Brzy bude vyprodáno zcela a tady se nabízí skvělá příležitost strávit skvělou party na pláži po boku světových hvězd.


MAPA festivalu - ZDE

 

Podívejte se na oficiální aftermovie festivalu:

 

MasterCard® Balaton Sound je jeden z největších evropských open air festivalů, zaměřených na elektronickou hudbu, konaný v polovině července (10-13.7.2014). Osmý ročník se bude tak jako předchozí konat na nejkrásnějším místě u slavného jezera Balaton. Program obsahuje jednu hvězdu vedle druhé, jako první jmenujme superstar festivalů i magazínů David Guetta, který bude uzavírat program na hlavním pódiu v  pátek 11. července.  Nový singl Lovers On The Sun dobývá hitparády.


Nemenší hvězdnou je i Armin van Buuren, (neděle 13.7.) celosvětově nejznámější DJ a producent trance music, který vydal již čtyři neuvěřitelně vlivná a veleúspěšná alba. Letos se vrací na BS se svými největšími hity.

Největší hvězdy festivalu po dnech:
čtvrtek 10.7. - Alesso (S), Martin Garrix (NL), Nervo (AUS)
pátek 11.7. - David Guetta (F), Dimitri Vegas & Like Mike (B), Martin Solveig (F)
sobota 12.7. -  Wiz Khalifa (USA), Sebastian Ingrosso (S), Irie Maffia
neděle 13.7. - Armin Van Buuren (NL),  Steve Angello (S) Azealia Banks (USA)

Přidejme že I mimo hlavní podium naleznete opravdové hvězdy letošního jako jsou Deep Dish, (pátek 11.7.) kteří se po osmi letech opět dali dohromady. Známé americké duo s íránskými kořeny Ali “Dubfire” Shirazinia a Sharam Tayebi  nebo Disclosure (pátek 11.7.), jejichž debutové album nese název Settle, a kteří vloni způsobili na bristké electro dance scéně doslova revoluci. Nezapomínejme na  W&W  (neděle 13.7.). Fúze stylů a směs vlivů u W&W se kombinuje do melodického trance až po intenzivní electro a progressive house. Nervo, (čtvrtek 10.7.) dvě krásné talentované australské Djky, které dobyly svět svojí smělou a energickou elektronickou hudbou, která umí rozhýbat davy. A mnoho dalších již tento týden na pážích jezera Balaton.

Vstupenky v sítí ZDE.

 

www.balatonsound.czwww.facebook.com/balatonsoundCZ

 

Read 2755 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory