čtvrtek, 03 listopad 2011 18:04

POPOCAFEPETL with Tah Phrum Duh Bush !

Written by 

Kromě toho, že je 17.11. významným státním svátkem za boj za demokracii... Stává se tento den roku 2011 významným i z jiného důvodu. Pořádá se totiž další hudební večírek v oblíbeném music clubu POPOCAFEPETL na Újezdě v centru Prahy!!

Bude to již čtvrtá zdařilá událost z naší produkce na tomto místě, chválíme vynikající vzhled a dostupnost. Program bude bohatý.

Čím bude tento díl tolik výjimečný? Ve zkratce: Tah Phrum Duh Bush, Oereo, Planet House Jam, Lil Moc. Za gramcema budou Dj Nester a Dj Rime...

Americký raper Tah Phrum Duh Bush, který pochází z NY přiletí přímo z Brooklynu a nyní odehrává turné v Austrálii. Tah Phrum Duh Bush rozhodně není v České republice ani v Praze poprvé a někteří z vás ho mohou znát třeba z beatboxového alba Hop and Nob, z jeho předchozích vystoupení v pražském Chapeau rouge s kapelou OEREO, jako hosta soutěže Slam Poetry nebo třeba z koncertu v Pantheonu. Rap Tah Phrum Duh Bushe je lyrický a jeho flow je na naše zeměpisné šířky nevídaně plynulá a zpěvná.

http://tahonline.com/

Tohoto zaoceánského umělce si budete moct užít v Praze hned 2x - následující pondělí je totiž speciálním hostem kultovní akce Freestyle Mondays - tedy 21.11.2011 v klubu Chapeau Rouge očekávejte Sound Phrum Duh Bush, protože brooklynský raper Tah Phrum Duh Bush tam určitě ukáže, co dovede.

Dále jsme si pozvali živou kapelu LIL MOC GANG z Karlových Varů. Velice zajímavá sestava hudebníků ze západu Čech, která se nám představí poprvé v Praze a rozhodně ne naposled. Určitě se předvedou v nejlepším světle a jejich vystoupení bude stát za to. Frontmana kapely totiž doprovází živá kapela a jejich vystoupení je velmi energické.

Vystoupí zde dále pražské duo Planet House Jam ( Dj Nester + MC HIT-M ), které zde představí kompletně live celou svoji novou desku GET READY, která vyšla před pár týdny s mnoha hosty a je stále k zakoupení za symbolických 150,- kč. Na jejich desce je k nalezení taneční singl SOULCLAP s hostem, kterým je TAH PHRUM DUH BUSH a i ten zazní poprvé naživo v ČR!
www.soundcloud.com/planet-house-jam

Dále vystoupí známá energická pražká parta OereO (DJ Rime + MC Oer), která momentálně připravuje nové album a další nový videoklip. Můžete se jistě těšit na nějaké ochutnávky. Na jejich albu se také dočkáme tracku, kde bude hostovat americký raper Tah Phrum Duh Bush a na tomto koncertu určitě zazní na živo některé starší společné tracky jako Ain't got no cash nebo Game on.
www.oereo.cz

Celým večerem Vás kromě LIVE SHOWS budou hudebně uspokojovat DJ Nester a DJ Rime, kteří si připraví speciální hudební set a music bar POPOCAFEPETL - UJEZD si pro Vás připraví drinky za speciální ceny, takže určitě nepřijdete zkrátka.

Tak a teď se můžeme už jen těšit, pokud byste měli jakýkoliv zájem se podílet s námi na tomto mejdanu ( workshopy, umístění banneru, reklamní prostor, artists atd. ), napiště nám na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - akce je pro veřejnost a kdokoliv má možnost se s námi podílet na tomto mejdanu.

 



přečteno: {hits}1052{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory