pátek, 20 září 2013 00:00

Třetí pokračování HEADSHOT párty se uskuteční 20. září!

Written by  Tz

V brněnském klubu Favál se 20. září odehraje třetí pokračování párty Headshot, která se zaměřuje hlavně na grime, dubstep, rap a bass music. Bez jednoho dne to bude rok od prvního Headshotu, na kterém jste během té doby mohli vidět a slyšet jména jako Smack, Barenz, Rooks Squad, Ddark (UK), Compa (UK),Tuco, Freezer, Norman a další.

Už za několik týdnů se Headshot posune zase o kus dál a rok působení oslaví ve velkém stylu. Hostem Headshot vol. III 20. září nebude nikdo jiný, než east London grime MC jménem MARGER, se kterým přijede i grime DJ a producent RUDE KID! Hvězdu nové vlny UK grimu snad není potřeba představovat. Marger se dostal do povědomí díky mixtapu Flow Food, který se hrál na významných UK rádiích jako BBC 1xtra nebo Rinse FM. Proslavilo ho ale hlavně známé Kushwave EP z roku 2011 a posledním počinem je zatím Certified, které vyšlo 1. dubna. Itz itzzz Margeeer!!!

 

 

Margerovu show doplní Marat & Freezer, kteří představí jejich nové EP Král Ládví i starší tracky. O hudbu se po zbytek večera postarají Freezer, resident DJ's Alyaz & Chef3000 a Binarized. Celá druhá stage bude v režii Invasion crew, které doplní ještě Dekor a El Waca. Marger na výročním Headshot vol. III už 20. září v Brně na Favále, druhá stage obsazená Invasion crew, není potřeba dodávat víc!

 

HEADSHOT stage:

MARGER & RUDE KID

MARAT & FREEZER

ALYAZ

CHEF3000

 

BINARIZED INVASION stage:

YAK

PHILEE

FLEXA

DEKOR

EL WACA

 

Tickets / Vstupenky CENA NA MÍSTĚ: 200,-CZK

 

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory