pátek, 22 listopad 2013 00:00

Hospitality Prague 2013 ! Featured

Written by  Tz

Za necelý měsíc se do Prahy vrátí halová akce Hospitality night. Tato akce se stala fenoménem, který už sahá mnohem dál než za Britské ostrovy. Podzimní show přivítá opravdu jedinečný line up, doplněný o kvalitní český support. Pořadatelé pro tento ročník zvolili nové místo a to návštěvníky oblíbený Křižíkův pavilon B na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Popularita Hospitality night se šíří raketovým tempem do celého světa a Česká republika není výjimkou. Hospital recordings pod svými křídly soustřeďuje ty největší jména současné drum and bass scény, jejichž kvalitní produkce zasahuje fanoušky i daleko za hranice tohoto tanečního stylu. Některá z těchto jmen vystoupí právě na Hospitality Prague 2013.


První dvojce headlinerů Camo & Krooked přijede do Prahy představit své nejnovější album Zeitgeist, do kterého vložili nejen svůj talent ale i svou producentskou vyzrálost. Na Hospitality Prague nebude chybět jeden z nejvyhledávanějších DJs ve svém žánru High Contrast. Zahraniční line up doplní ,,newcomers,, Fred V & Grafix, brazilský S.P.Y a v neposlední řadě DJ a producent Metrik. Za mikrofonem se představí dvorní MC Wrec, který své kolegy z Hospital Records pravidelně doprovází na většině Hospitality night po celém světě.


Kromě zmíněných headlinerů zde vystoupít špička českých liquid a mainstream dnb DJs v zastoupení Bifidus Aktif & Anakin, Akira & Rudeboy, Blofeld & Theya.


Maximální kapacita haly byla přizpůsobena dostatečnému pohodlí návštěvníků. Nebudou chybět tradiční Hospitality dekorace a světelná show. Předprodej v síti Ticketportal běží na plné obrátky a třetina vstupenek je prodána. Cena vstupenek bude navýšena po vyprodání poloviny z celkového počtu.

 

Souhrn zveřejněných účinkujících:
Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, S.P.Y, Metrik, MC Wrec, Bifidus Aktif & Anakin, Akira & Rudeboy, Blofeld & Theya
 
Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Oficiální facebook fanpage: www.facebook.com/hospitalityCZ
Facebook event:


Link na předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131526

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory