pátek, 06 prosinec 2013 00:00

Kosheen DJs a Youngsta první prosincový pátek ve Storm Clubu

Written by  Tz

Po úspěšné akci UKF night, kdy se pražský klub Storm naplnil až po střechu příznivci dubstepu, si můžete tenkrát užít další výjimečnou dubstepovou noc! Do Stormu přiletí zahrát hned tři britské projekty – Kosheen DJs se speciální dubstep show, producent Youngsta a projekt Visionz.

Kosheen DJs je britské duo, známé také jako Decoder & Substance, kteří jsou také součástí známého Kosheen bandu s vokalistkou Sian Evans. Kosheen DJs přislíbili na tento večer speciální set plný dubstepu. Vystoupení dobře známého britského producenta Youngsta, potěší všechny příznivce tvrdé deepové produkce. Youngstův set bude bezpochyby výjimečný. Nenechte si ho ujít i z toho důvodu, že Storm Club je osazen Funktion-One ozvučením, na kterém „pure dubstep“ zní naprosto famózně. Třetím headlinerem noci je Visionz - britský dubstepový projekt. Z českých DJs se můžete těšit na Dubsteblog crew.


I přes nadupaný program tohoto večera je vstupné velmi příznivých 100 Kč do 22:00. Po desáté večer se vstupné nepatrně zvýší na stále příjemných 150 Kč. Uvidíme se ve Stormu!

 


Souhrn účinkujících:
KOSHEEN DJs (special dubstep set, UK), YOUNGSTA (Contact, Tempa, UK), VISIONZ (Zonal Rec., UK), Ren & Stimpy,  Jock The Lock, Insane & Franill, Woostep


Termín akce: 6. 12. 2013
STORM CLUB, PRAHA - Žižkov, Tachovského náměstí 7
Vstupné 100 Kč do 22:00 / 150 Kč po 22:00

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost:


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory