pátek, 17 leden 2014 00:00

Páteční Forbidden Society Rec. label night je téměř vyprodaná

Written by  Tz

Dlouho očekávané pokračování série nocí spadající pod český label Forbidden Society Recordings je tu! Již tento pátek si můžete ve Storm Clubu užít jednu z nejtvrdších drumandbassových nocí, které vůbec můžete během roku navštívit. Ale pozor, dle avíza organizátorů bude akce vyprodaná pravděpodobně již v předprodeji. Ve článku také naleznete časový lineup akce.

Pokud ještě nemáte vstupenku a na akci se chystáte, je pravý čas si ji pořídit. Tato akce bude opravdu stát za návštěvu – vystoupí zde britský producent Audio, zástupce světoznámého labelu Virus Recordings, samozřejmě také Forbidden Society – v současné době asi nejúspěšnější český producent a druhou stage bude headlinovat kontroverzní Smack se speciální grime DJ show. Dále se můžete těšit řadu známých českých DJs: Camel, Shmiddo, Soldik, M4d.doc, Okan vs. Tactical, Shadow D, Norman a Rados. V klubu bude také FS Rec shop, kde můžete label podpořit zakoupením merchandise triček. FS Rec a Storm Club se už na vás těší, bude to masakr! :)



Vstupné v předprodeji činí 150 Kč + poplatek předprodejní sítě Ticketportal.cz

Souhrn účinkujících: Audio (UK), Forbidden Society, Smack, Camel, Shmiddo, Soldik, M4d.doc, Okan vs. Tactical, Shadow D, Norman a Rados


Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost:


 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory