pátek, 07 únor 2014 00:00

Double Trouble navštíví ZERO METHOD (HU) a UTAH JAZZ (UK) / 7.2.2014

Written by  Tz

Drumbassterds a Liquidnb crew spolu s klubem Cross vás zvou na 5. pokračování klubovky DOUBLE TROUBLE. V prvním vydání této párty v roce 2014 jsme si pro vás přichystali další nezaměnitelný zážitek ze světa dnb, tak se třeste na pořádné mejdlo.

Na horní DnB stagi přijal pozvání vynikající maďarský producent a řezník ZERO METHOD, který ve svém debutovém vystoupení v ČR na vás chystá pořádnou smršť hutných neuro deepových tracků. Na dolní Liquid stagi nás svou návštěvou poctí po 6 letech legendární britský UTAH JAZZ o kterém např. známý dnb magazín Knowledge napsal, že je to pozoruhodný skladatel, který má vlastní vizi, duši a rytmus, na který bude tančit celý dnb svět. My s ním rozhodně souhlasíme, a proto se ptáme: Přidáte se do kotle s námi? Proč se neustále vozit dokola na stejném kolotoči jmen co tu jsou pořád, když my vám nabízíme neokoukané, nové  i starší hvězdy ze současného světa dnb. Podpořte scénu, nebuďte stereotypní a zkuste něco inovativního co vám přináší právě párty Double Trouble.

 


O český support na horní Drum´n´Bass stagi se postarají Ozy & Lu.D.Key ve společném b2b setu, kterým otevřou klub. Dále vám naloží zástupce Drumbassterds Crew a rezident párty Skáčko, kterého poté vystřídá legendární veterán české hudební scény producent  Philip TBC, který za svou dobu hraní rozhodil sandál svým djským nadáním nejednomu drumerovi. Po Zero Method svůj potenciál ukážou organizátoři známé Welcome To The Jungle  jihočeši Johny Player & Tao Maffa. V pozdějších ranních hodinách konečně přijdou na řadu Martyyno b2b Volume Plus patřící mezi další organizátory a rezidenty tohoto večera. Končit se bude obíhačkou posledních trosečníků, který s vámi zametou a pošlou vás s přiblblým úsměvem z vydařené párty domu.

Na spodní Liquid stagi začne český talentovaný producent a zástupce Shadowboxu  Honey T. Po něm se blejsknou známí pražští liquidní matadoři Ahz a Kamcza v jejich b2b setu. Po hlavním headlinerovi se můžete tešit na selekci rezidentky  této párty a členky LiquidDnBCrew  Djane Theyi, která patří také mezi organizátory večera.  A jako poslední přijde zahrát producent a spolumajitel úspěšného českého labelu Authentic Music, který si říká Peejay. Od něho se zajisté dočkáte nějaké hutnější deep dnb bublaniny říznuté několika exkluzivními záležitostmi, které se chystají na Authentic. 

 


Abychom si to shrnuli, na horní stagi se můžete těšit na pekelný jump up, neuro, deep a techstep dnb pěkně od podlahy jenž vás donutí skákat jak o život. Jistý je, že dostanete pořádně na zadek, ale tenhle výprask je pro všechny dnb heads za odměnu! Naopak na dolní stagi zažijete nebeský  liquid ,soulful, jazz i hutnější deep dnb beaty, které vás chytí za srdce, navodí stav blaženosti a budou s vámi vlnit o sto šest.  Tady se bude opravdu tančit!  A jak jednou řekla jedna naše kamarádka: „Vy neděláte párty, ale vytváříte opravdový kulturní zážitek!“

 

Facebook událost:

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory