pátek, 28 únor 2014 00:00

Jedna z největších českých halových akcí, Let It Roll Winter 2014, se blíží!

Written by  Tz

Necelé tři týdny zbývají do zimní edice úspěšného festivalu Let It Roll. Oblíbená halová akce Let It Roll Winter 2014 se vrací na Výstaviště Expo v Praze Holešovicích. 28.února 2014 se na třech stagích představí více než 13 zahraničních drum&bassových a dubstepových DJs.

Ojedinělá halová akce opět nabídne pořádnou porci skvělé zábavy, která se může směle měřit s těmi nejlepšími evropskými festivaly. Vychutnat si ji můžete všemi smysly – kromě skvělé hudby totiž bude k mání monstrózní hlavní stage přes celou šířku pavilonu B, vytvořená speciálně pro ročník zimního Let It Rollu 2014. Hlavní stage, ve velké hale Křižíkových pavilonů, bude hostit jména, jako Pendulum, Danny Byrd, projekt Sigma, Mind Vortex a Kove.

 

 

Druhou, premiérovou Storm stage rozduní, jak rytmy dubstepu, electra, tak i energického drum&bassu.  Vše pod taktovou britských Delta Heavy, producenta Xilenta a ukrajinsko-ruských Teddy Killerz. Třetí, tvrdší a temnější, stage ponese jméno legendární akce Take.Control. Své DJ umění a aktuální tracky zde předvedou nekompromisní Phace a Misanthrop, Gridlok & ProlixState Of Mind, které doplní tuzemští producenti Rido a ostravský projekt No Money. 

 

Návštěvníci festivalu Let It Roll se už teď mohou vybavit originálním festivalovým oblečením, které bylo vyrobeno ve spolupráci s českým výrobcem streetwear oblečení Escape Wear. Festivalová trička, mikiny a doplňky je možné zakoupit v eshopu www.escapewear.cz a bude je možné také zakoupit na místě v prodejním stánku Escape Wear.

 

 

Vstupenky na Let It Roll Winter 2014 jsou stále v předprodeji sítě Ticketportal.cz za cenu 700 Kč + poplatky prodejce. Vstupenky budou k dostání i na místě akce, a to do 22:00 za cenu 800 Kč, od 22:00 za cenu 850 Kč. V předprodeji zbývá posledních 1 100 kusů vstupenek z celkového počtu.

 

Přijďte si vychutnat parádní festivalovou atmosféru, pročísnout šeď všedních dní a skvěle se pobavit! Pokud patříte mezi fanoušky drum&bassu, litovat rozhodně nebudete!

 

Souhrn zveřejněných účinkujících:

Pendulum & Verse / DJ Set, Delta Heavy, Danny Byrd, Sigma, Xilent Mind Vortex, Kove, Phace & Misanthrop, Gridlok & Prolix,, State of Mind, Teddy Killerz, Rido, Philip TBC, No Money, Pixie, Bifidus Aktif, Suki, Akira, Thiew, Elvis, Substance-D, Twisted:Minds, Hrr.nec, Mr.Happy

 

 

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz

Oficiální facebook fanpage: https://www.facebook.com/letitrollcz

Link na předprodej vstupenek: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131528

Facebook event:

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory