pátek, 26 září 2014 00:00

Liquid-funkový večírek Broken Orchestra již 26.9 v Brně!

Written by  Tz

V pátek 26.9. se otevřou brány brněnského klubu Perpetuum, který tento večer přivítá všechny milovníky drum&bassového subžánru zvaného LIQUID FUNK.

Broken Orchestra se vrací díky kolaboraci Soul Ex Machina Crew a Protagonists a znovu s sebou přináší vyváženou porci kvalitní hudby a dobré zábavy. Pokud se Vám líbila předešlá velmi vydařená párty, neváhejte a přijďte podpořit liquid-funk, který v Brně nikde jinde nenajdete. Tentokrát máme pro Vás připraveného headlinera z Prahy. Ještě předtím, než se dostaneme k samotným účinkujícím, máme tu pro vás souhrn všeho, co se bude dít:

 

Facebook event:

 


ÚČINKUJÍ:

++DOMINA++
K hraní se dostala na přelomu roku 2008/2009, když zjistila, že hudba je úplně vším, co se člověku může dát! Dokáže rozesmát, když člověku není do smíchu, umí rozbrečet, ikdyž neni smutno, ale hlavně dokáže vyvolat pocit zapomnění, když zavře oči a nechá se unášet všemi těmi zvuky…
Díky tomu si jednoho dne uvědomila, že už nechce být jen konzumentem této pozitivní energie, ale že jí chce také šířit dál. Začátkem roku 2009 se rozhodla udělat první krok a pořídila si gramofony. Začátky nebyly lehké, ale po dlouhém, usilovném trénování a mnoha hodinách strávených nad výběrem desek přišly první nabídky na hraní. Začínala hrát na malých soukromých akcích a postupem času už i po pražských klubech. Roku 2011 se stala členkou Drumbassterds.cz, se kterými pořádali akce po celé ČR i třeba Slovensku a koncem roku 2012 se jí podařilo splnit si další ze svých snů a stala se jedním z článků Liquid Drum and Bass a je oficiální členkou LiquidDnBCrew.
Její začátky se vyvíjely v trochu temnějších tónech neurofunku a deepu, ale dnes je tomu úplně jinak. Jazz, vokál a funky? Přešně to jsou charakteristické prvky, které uslyšíte v jejím setu.

https://soundcloud.com/djanedomina
http://www.facebook.com/LiquidDnBCrew
http://www.facebook.com/BasSistaz
http://www.facebook.com/DJANEDOMINA


SPLIT PERSONALITY

Je nový DJ, který sice drum&bass poslouchá už spoustu let, k hraní se však dostal teprve v poslední době. Mezi jeho nejoblíbenější producenty patří Lenzman a Calibre. Můžete se těšit na set plný liquidu a možná zazní i nějaký deep.

http://www.mixcloud.com/kukurica/


ROUGH:RESULT b2b SIX BEAT UNDER

Myslím si, že tyhle dva kluky není vůbec potřeba představovat. Civilními jmény Patrik a Kuba jsou jedni z hlavních aktérů v Soul Ex Machina Crew. Oba preferují spíše deepovou a experimentální selekci, ale už mnohokrát dokázali překvapit velmi pohodovým liquid funkem. Na závěr by bylo vhodné říci, že hlavně díky nim existuje Broken Orchestra a za to jim patří velké díky!

https://www.facebook.com/RoughResult?fref=ts
http://www.mixcloud.com/sixbeatunder/


2NINE

2Nine působí na dnb scéně od roku 2008, kdy poprvé vystoupil v nejmenované kobce kdesi ve studených končinách dalekých Jeseníků. Od té doby se stihl "prohrát" hromadou parties jako support nejrůznějších producentů světových rozměrů až do současnosti, kdy ho můžete najít jako rezidentního DJe v Brněnském klubu Perpetuum. Jeho zvuku dlouhou dobu dominovaly tvrdé beaty a řízné basslines, ale ač je 2Nine odkojený tvrdým neurem, na liquid funk nedá dopustit a snaží se tento podhodnocený styl protlačit do povědomí lidí skrze středeční Liquid Takeovery. Ve volných chvílích se mimo jiné věnuje různým producentským experimentům dostupných k poslechu na:

https://soundcloud.com/2nine
http://www.mixcloud.com/2nine/


PROTAGONISTS

Tohle mladé duo už několikrát předvedlo, že to za mixem opravdu umí a nejinak tomu bude i tentokrát. K tomu se pyšní velice širokou selekcí, takže určitě je na co se těšit! Marťa s Tomem vždy příjemně překvapí a nenechají vás klidnými. Pokud tomu nevěříte, stačí se v mysli vrátit do minulosti a vybavit si, co všechno tohle duo na párty předvádí. Jestli o Protagonists někdy někdo řekne, že je hraní nebaví, zemře.

https://www.facebook.com/protagonistsdnb


LINE UP:
22:00 - 23:00 Split Personality
23:00 - 00:30 Rough:Result b2b Six Beat Under
00:30 - 02:00 Domina
02:00 - 03:00 2Nine
03:00 - ??:?? Protagonists

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory