sobota, 18 říjen 2014 00:00

Berlínští 3FeetHi poprvé v Praze

Written by  Tz

18.10. se v pražském prostoru Beats.PM uskuteční první díl multižánrové akce 3FeetHi EDITS, kde zahrají Kurt Steinwald a Charlie Brown, které doprovodí DJs Dplx, Zephid a KEWU.

Oba berlínští DJs byli za svůj život ovlivněni mnoha styly. Pro Charlieho to byl z počátku hip hop, který hral na několika akcích v Essexu a Kurta ovlivnil hlavně jungle. Oba mají zkušenosti s pořádáním akcí ve svých rodných městech, Vídni a Londýně. Časem začali objevovat další hudební styly. Charlieho zaujala především elektronika. Kurt se v té době zaměřoval hodně na techno a acid. Ani jeden z nich není fanouškem škatulkování a omezování hudby pouze na pár stylů. Jejich společné cesty vedly do Berlína, kde založili projekt 3FeetHi, jehož původní kořeny směřují do Londýna. Spojuje je láska k hraní a pořádání multižánrových akcí v Berlíně, Londýně, New Yorku a Vídni. Právě v Praze se rozhodli uspořádat první vydání 3FeetHi Edits, které plánujíi rozšířit i do dalších měst, jako je např. Barcelona.

Projekt 3FeetsHi je projekt, který spojuje lidi s podobným smýšlením a eventy, ktere boří hranice klasických parties. 18.10. se proto v pražském prostoru Beats.PM můžete těšit na směsici stylů jako je hiphop, funky, groove, acid, deep house, house, garage a techno. O audiovizuální zážitek se postará Zephid (Lunchmeat), live stream z akce můžete sledovat přímo na stránkách Beats.PM.

Kapacita je omezena. Na akci je nutné se registrovat odesláním jména a příjmení, společně s telefonním kontaktem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Do předmětu mailu uveďte 3FeetHi.

www.3feethi.com
https://www.facebook.com/3feethi
https://soundcloud.com/3feethi


DJs

Kurt Steinwald [3 Feet Hi]
https://soundcloud.com/3feethi/3fhmix005-www-3feethi-com-free

Charlee Brown [3 Feet Hi]
https://soundcloud.com/3feethi/tfhmix003-www-3feethi-com-free

DPLX
https://soundcloud.com/user4487176/first-touch-mix-by-dplx

KEWU
https://soundcloud.com/ke_wu


Live stream
http://beats.pm/tv/

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory