pátek, 27 únor 2015 00:00

Legendární Noisia Invites a Viper Rerodings na Let It Roll Winter 2015

Written by  Tz

Organizátoři oblíbené halové akce Let It Roll Winter oznámili, že  letošní zimní edice bude na svých pódiích hostit dva významné hráče drum and bassové scény. Jednu z hlavních stagí obsadí legendární holandský projekt Noisia, který v Praze představí českou premiéru proslulé noci Noisia Invites. Další stage bude patřit britskému vydavatelství Viper Recordings. Prvními headlinery se stala Noisia a Insideinfo. Dnes se k těmto jménům připojí další 4.

Na konci února, 27.2. 2015 do Prahy opět zavítá špička současné drum and bassové scény, která vystoupí v rámci zimní edice oblíbeného festivalu Let It Roll. Jedno z největších lákadel je rozhodně premiéra světoznámé noci holandského projektu Noisia, legendární Noisia Invites. Česká republika bude mít tak možnost zažít vůbec poprvé tuto legendární noc s jedinečným line upem plným světových DnB jmen.

Druhou hlavní stage Let It Roll Winter 2015 si vzal pod svá křídla respektovaný britský label Viper Recordings. V současné době patří mezi nejuznávanější drum and bassové leadry společně s Ram Records, Hospital Records, Shogun Audio a dalšími.

NOISIA INVITES
Společně s Noisií vystoupí na zimním Let It Rollu další známá neurofunková dvojce The Upbeats. Novozélandský projekt The Upbeats, to je dvojice Jeremy Glenn a Dylan Jones. Druhým zveřejněným headlinerem je experimentátor Rockwell. Tento extravagantní producent pochází z Velké Británie, má hudební vzdělání a rád dělá věci po svém. To všechno, dává dohromady neuvěřitelnou kombinaci kreativity, svérázu a přitažlivosti.

VIPER RECORDINGS
Na Viper Recordings stagi samozřejmě nemohou chybět majitelé tohoto liverpoolského labelu, legendární dvojce Matrix & Futurebound. Na Let It Rollu  můžeme po dlouhé době přivítat zástupce čistě jump up drum and bassu, a to jednoho z nejpovolanějších na scéně Original Sina. Představitel britského vydavatelství Playaz se na drum and bass scéně pohybuje dlouho řadu let po boku jmen jako Hype, Hazard a mnoho dalších.

Vstupenky na Let It Roll Winter 2015 jsou stále v předprodeji sítě Ticketportal.cz za cenu 700 Kč + poplatky prodejce.


Souhrn zveřejněných účinkujících:
Noisia, Matrix & Futurebound, The Upbeats, Original Sin, Rockwell, Insideinfo


Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Oficiální facebook fanpage: https://www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1573586522868768
Link na předprodej vstupenek: http://www.letitroll.cz/vstupenky/
 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory