čtvrtek, 26 březen 2015 00:00

Krutá hudební nálož na BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS

Written by  Tz

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS, to jsou nejen tři dny ježdění v pečlivě upraveném snowparku, ale také tři večery nabité programem, ze kterého si může vybrat doslova každý. Hlavní hvězdou tří po sobě jdoucích Jägermeister Party Nights je bezpochyby britský breakbeatový DJ a producent světového formátu Krafty Kuts (UK), jehož sety se vyznačují neskutečnou energií a který spolupracoval s takovými jmény jako jsou Fatboy Slim a The Prodigy. 

Hiphopové fanoušky potěší a nakopnou v rámci Bigg Boss Stage PSH (Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik doplněni o Refewa) a DJ Wich & LA4, v rytmu ska a reagge proběhne vystoupení Fast Food Orchestra, Mydy Rabycad představí svěží elektroswing a Kapitán Demo pobaví svými texty. Po celé tři dny budou návštěvníky provázet DJs Akvamen, Robot, Jorgos, N´Zym a DJ Mike Trafik  kteří jsou se snowboardingem spojeni jako prkno s vázáním.

 

HUDEBNÍ PROGRAM:

ČT 26.3        JÄGERMEISTER PARTY NIGHT (Party stan) - Kapitán Demo, DJ Akvamem & DJ N´Zym

 

PÁ 27.3        JÄGERMEISTER PARTY NIGHT (Party stan) - DJ Wich & LA4, Mydy Rabycad, DJ Robot, DJ Akvamen & DJ N´Zym

 

SO 28.3        JÄGERMEISTER SEASON CLOSING PARTY (Party stan) - Fast Food Orchestra, BIGG BOSS STAGE/PSH (Orion, Vladimir 518, DJ Mike Trafik, Refew), KRAFTY KUTS (UK), DJ N´Zym, DJ Mike Trafik & DJ Jorgos

 

KRAFTY KUTS

Krafty Kuts je jedním z velkých hráčů světové klubové scény. Za svoji kariéru získal množství ocenění, mimo jiné byl osmkrát označen vítězem Breakspoll Winner, časopis DJ MAG jej označil za nejlepšího mezinárodního Dje a udělil rovněž jednomu z jeho singlů vítězný titul, spolupracoval se jmény jako The Prodigy, Fatboy Slim či Rolling Stones. A to přes to, že začínal jako majitel obchodu s hudebními nosiči, který otevřel již na začátku 90. let minulého století. Jak už to ale u talentovaných lidí bývá zvykem, s prodejem muziky se nespokojil a po několika letech za pultem se rozhodl muzice věnovat na plno jako její tvůrce, producent a DJ. To se psal rok 1996 a pro všechny milovníky zlomených beatů to bylo skvělé rozhodnutí. Kraftyho label „Instant Vibes“, který založil před dvěma lety, mu dává plnou tvůrčí kontrolu nad hudbou. Pokračuje jeho milostný románek s breaky, kterým věnoval celý svůj profesionální život, vyhledává nové talenty, jako jsou například Marten Hoerger, Calvertron, Jay Robinson. A my se na něj můžeme těšit v sobotu 28. března ve Špindlerově Mlýně.

 

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory