sobota, 18 červenec 2015 00:00

Madface hostem Broken Orchestry již 18.července v Brně!

Written by  Tz

Po čtyřech měsících se do brněnského klubu Perpetuum vrací klubová noc Broken Orchestra a opět vám přináší to nejlepší z Liquid Drum and Bass music. 

Liquidators Crew, která je pořadatelem této akce, si exkluzivně pro vás pozvala hosta z Ostravy, kterým je DJ a producent Madface. Madface začal produkovat v průběhu roku 2010 a už o rok později vydal své tracky na několika českých labelech. Opravdový zlom v jeho produkci přišel v roce 2014, kdy si ho všimlo Liquicity records a nabídlo mu místo ve své kompilaci "Escapism", do které Madface přispěl svým trackem "Dawning".

 

O chvíli později si Madface připsal další zářez ve své produkční kariéře a vydal EP "Later that night", které vyšlo pod Liquid Tones.

 

 

V roce 2014 se dále Madface umístil na 2. místě v kategorii objev roku v rámci Czech Drumandbass Awards a v tom samém roce přišel jeho zatím největší úspěch, kterým je vydání tracku "Bright Future" u legendárního britského vydavatelství RAM Records.

 

 

Madface za mixem podpoří členové Liquidators crew ve složení Calli, Protago a Fish, kterým přijdou na pomoc zkušený brněnský mazák původem z Jeseníku, DJ 2Nine, a mladý brněnský talentovaný DJ Curly Bracket, který si odbyl svou premiéru na minulé Broken Orchestře. Curly Bracket pro vás navíc speciálně přichystal výborný promoset, ke kterému připojil videozáznam.

 

 

 

Odkaz na FB událost: 

 

 

 

 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory