sobota, 26 únor 2011 14:25

Další hip hopovej festival u nás v CZ Featured

Written by  13

A o tomhle jste věděli? Další hip hopovej festival u nás v CZ a za 2 týdny zrovna první warm up?! Pokud máš zrovna po ruce papír a tužku, tak se ji okamžitě chyť a začni si dělat poznámky, neboť právě čteš první tiskovku ohledně nově připravovaného festivalu na Moravě – SERIAL HIP HOP FESTu!

Přesně mezi červencem a srpnem aka 29-30.července se v Dubňanském Josef Kempu uskuteční hip hopová akce obřích rozměrů, a tentokrát žádné jednodenní open air párties, ale hezký festival na 2 noci, takže zabal stan, gril, dobrou náladu a zapiš si do diáře datum 29-30.7. 2011. Festival se uskuteční na přírodním Kempu Josef, v Dubňanech u Hodonína (50 kilometrů pod Brnem) a za tyhle 2 dny budete mít možnost vidět přes 20 interpretů a skupin česko-slovenské špičky + další hodně významná jména z USA a Kanady.

Nebudu napínat, první zveřejněný lineup je vypsaný zde, na další jména si musíme počkat, neboť kdybys to přečetl hned teď všechno, přišel by si o moment překvapení, které budeš mít, až budeš číst další tiskovku ohledně Serial Hip Hop Festivalu: King Magnetic /USA – Philadelphia/ Chief Kamachi /USA - Philadephia/ Words & Rhymes + Dj VR /Canada - Switzerland/ RADIx (Quite Nyce + SEEK) /USA - Massachusetts/ The Untouchables (Rasco & Dj Wich) Moja Reč Prago Union Gramo Rokkaz Ideafatte Pio Squad Kruscifix Oliwer Love + Friends SEdláci (Lúzer, Reset, Dj Šulo) Rest & Dj Fatte Jihovýchod + Dj Sulaco SNP339 Azurit Kingdom (Sergei Barracuda + Adyos) + Dj Bussy Eremen + Seiz Shimo_o + Bronek + Dj Nula La Resistance Demedo SPZ

Pokud tě akce zajímá a chceš slyšet nové Info co nejdřív, logni se na facebooku na událost SERIAL HIP HOP FEST – SUMMER 2011 (http://www.facebook.com/home.php?sk=sent#!/event.php?eid=157626770945578 ) a nebo přijď na první warm up akci 5.3. do Uherského Hradiště, do klubu Mír, kde zrovna uvidíš i show Prago union + Rest & Dj Fatte.

Jen podotýkám, že první na bráně 5.3. v Hradišti, obdrží CD Dezorient Expres zdarma, takže v 20:00, Uherský Hradiště – klub Mír. BE THERE! Lístky na warm up akci jsou k mání na webu www.ticket-art.cz za 150,- Kč, start akce je v 20:00. Očekávej 2 dny největší zábavy, kterou na Moravě můžeš dostat! [Pro více Info o warm-upu si najeď na http://www.facebook.com/event.php?eid=157626770945578#!/event.php?eid=162489773797429 ] SEE YA!

 

 


 

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory