čtvrtek, 26 květen 2011 18:25

HIP HOp CIRCUs s Oliver Lowe Featured

Written by  Lucie Zachová

Oliver Lowe míří se svým vyprodaným albem do Prahy! Oliver Lowe patří současnosti do toho nejlepšího, co česká scéna nabízí.
Před pár týdny vyprodal svoje kritikou opěvované debutové album Peníze nebo život a 10. června vystoupí poprvé oficiálně se svou show a doprovodem živých nástrojů na mejdanu Hip Hop Circus v pražském klubu Chapeau Rouge.

Tenhle milovník žen si vybral dobrý čas i místo, protože kromě něho na párty vystoupí ve dvou patrech samé ženy a slečny nejen za gramofony, ale také u mikrofonu.

Dam a slečen je v našem hip hopovém rybníčku pomálu a 10.6. se v Chapeau Rouge představí MC Nefftys (Los Chillakillerz-Mexiko), Flowe &BeatSolčy , Diapsyché (finalistka Slam Poetry BioMasha, Tatika z S.C.U.R a Matta Hari), nadějný talent MC Sharass(nejúspěšnější freestyle battlerka u nás), MC Pettule. Za gramofony se ve dvou patrech předvedou:

rezidentka klubu Djane Lu Michell, vyškovská královna technického Djingu DJane Supet a s jinými styly si v horním patře klubu pohrají DJane RBKH a DJane Shifty.

V rámci akce se můžete těšit i na doprovodný program, kdy v rámci MMA shop Muay Thai a K1 exhibice uvidíte, že i holky to umějí v ringu pěkně rozjet a Ultima8shop.cz pro návštěvníky připravil módní přehlídku toho nejlepšího, co nabízí.

Předprodej vstupenek je v plném proudu, vstupenky na na Hip Hop Circus s Oliverem Lowem si můžete již nyní až do 29.5.zakoupit přímo v klubu Chapeau Rouge za krásných 80 Kč. V následujících týdnech bude předprodej pokračovat za 99kč a všechny vstupenky, zakoupené v předprodeji budou zařazeny do slosování, ve kterém jeden šťastlivec získá poukázku na nákup zboží v Ultim8shopu.cz.

Kapacita klubu je rovněž omezena, takže pokud si chcete užít kombinace kvalitního a inteligentního hip hopu v kombinaci s ženským elementem, příliš dlouho neváhejte. Jako malý předvoj můžete zatím zkouknout video sestřih z minulého Hip Hop Circusu, kde se představili zástupci slovenské scény…

Zkrátka tuhle akci byste neměli prošvihnout, Oliver Lowe &friends a plný klub krásných a talentovaných žen, takže 10. června v Chapeau Rouge!

odkaz na video:
http://www.youtube.com/watch?v=6jJUkAqNqVM

odkaz na akci:
http://www.chapeaurouge.cz/program/vse/6-2011/2475-hip-hop-circus-holky-v-akci/a

odkazy na účinkující:
http://oliverlowe.bandcamp.com/
http://bandzone.cz/mctaktika
http://bandzone.cz/pettulle
http://www.djlumichell.com/
http://www.myspace.com/supet
http://bandzone.cz/akline

 

 

 

 

přečteno: {hits}797{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory