pondělí, 23 leden 2012 10:40

QUEENS STYLE ZONE 11: Do Ostravy míří tanečníci z Polska, Itálie nebo Francie! Featured

Written by  Dejv

Queens Style Zone. Street dance battle, který není třeba nikomu z tanečníků a příznivců pouličního tance představovat, na podzim loňského roku oslavil jubileum a v první polovině února, konkrétně tedy 11. 2. 2012, jej čeká jedenácté vydání. To proběhne tradičně v klubu Marley na ostravském výstavišti Černá louka. Opět je připraven zajímavý program i několik novinek.

Tou první je premiérový allstyle battle v Ostravě, a to rovnou 3vs3. Vůbec poprvé tak na Queens Style Zone nebudou soutěžit pouze jednotlivci a dvojice, ale představí se hned trojice tanečníků, kteří se budou snažit uspět v tanečních stylech hip hop, house dance a funk styles (popping, locking). Pro diváky se tedy chystá rozhodně zajímavá a především neokoukaná podívaná.


Po roční pauze na akci zavítají také b-boys & b-girls, aby se proti sobě postavili v break dance battlu. Vůbec poprvé na Queens Style Zone bude tato kategorie probíhat formou battlu dvojic. Další kategorií bude tradičně úspěšný a divácky atraktivní dancehall battle 1vs1, který doplní nekompromisní krump battle 1vs1. Na ten se chystají přední evropští krumpeři, takže o kvalitu rozhodně nouze nebude.

V porotě se na jedenáctém vydání Queens Style Zone představí dva hlavní hosté. Tím prvním bude největší ikona česko-slovenského dancehallu, vítězka všech dancehall battlů, kterých se tu kdy zúčastnila, a v neposlední řadě také oblíbená lektorka a choreografka. Ano, na Queens Style Zone zavítá Aron "Mitu" původem z Etiopie, která v Česku a na Slovensku provázela dancehallového krále Beenie Mana při jeho turné. Druhým hostem bude jeden z nejúspěšnějších českých krumperů Twinn Dakodak, který je členem přední evropské krumpové fam Warriorz ze Švýcarska.

Do poroty se dále posadí Della (Komixans), Filos (Alyaschca Crew), Feer (Survivals), Thomi (Hollywood Stars) a Reydeck (Outclass Rockers). Za mix se postaví Dj Boruuf (OlomouCity Dancers), kterého můžete znát z jubilejního desátého vydání Queens Style Zone, za mikrofonem pak uvidíte (a především uslyšíte) Jookyho aka Dj Lowu z rádia Helax.

Přihlášky do battlů jsou sice otevřeny zatím pouze krátkou dobu, už teď jsou ale na Queens Style Zone přihlášeni tanečníci reprezentující Česko, Slovensko, Polsko, Itálii nebo Francii. O zajímavou podívanou tedy rozhodně nebude nouze. Pokud se chcete battlu zúčastnit, rozhodně se nezalekněte zahraniční účasti, akce je ale stále koncipována tak, aby zároveň podporovala i zatím ne tolik zkušené tanečníky a dávala jim možnost setkat se s čerpat inspiraci od těch momentálně úspěšnějších. Registrovat se můžete prostřednictvím webového formuláře na www.qsz.cz/registrace.html ...

Doražte podpořit jeden z nejprestižnějších street dance battlů v ČR, užít si jeho tradičně skvělou atmosféru, dobře si zatancovat (ať už v battlu nebo na následné after party), příp. jen srovnat výkony českých tanečníků s těmi zahraničními. Queens Style Zone s pořadovým číslem 11 startuje v sobotu 11. února 2012 úderem 17. hodiny v klubu Marley Ostrava. Akci tradičně podporuje největší český hip hop shop Queens.cz, vstupné je 90 Kč.

Kompletní informace o Queens Style Zone 11 najdete na www.qsz.cz.

 

 

přečteno: {hits}1230{/hits} krát

 

Read 3786 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory