pondělí, 13 červen 2011 08:41

KEEP IT FUNKY! SE BLÍŽÍ. STAHUJ MIXTAPE DJ BARTA A TĚŠ SE NA PŘÍŠTÍ SOBOTU Featured

Written by 
Pro všechny milovníky funky music a příznivce tanečních stylů popping, locking, b-boying nebo waacking máme výbornou zprávu. Už příští sobotu 18. června 2011 proběhne v klubu Marley na výstavišti Černá louka v Ostravě druhý ročník jediného čistě funkového battlu v ČR - Keep It Funky! 2011.

Kromě battlů ve výše zmíněných tanečních stylech se můžete těšit i na "souboj Michaelů Jacksonů", tedy MJ style battle, showcase v podání přerovských Hollywood Stars nebo brněnské crew Wackkiki, ale také na skvělého Dj Barta.

Dj Bart (Hollywood Stars) si pro vás k této příležitosti připravil i jedinečnou sadu mixtapů věnovanou právě tanečním stylům, které ovládnou akci Keep It Funky! Ať už tedy tančíte popping, locking, waacking nebo break dance, tato selekce nové a neohrané muziky by vás rozhodně neměla minout.
Objednat si ji můžete přímo na stránkách akce http://funk.hiphopdance.cz/predprodej.html, a to za symbolickou cenu 150 Kč. Navíc, pokud si mixtapy objednáte společně se vstupenkou na akci, ušetříte a mixtapy získáte za zvýhodněnou cenu 100 Kč. A to už za to stojí, co říkáte?

Krátkou ukázku toho, co na mixtapech můžete vlastně slyšet, si navíc můžete stáhnout tady:

- http://www.4shared.com/audio/xBbqF85-/KEEP_IT_FUNKY_mixtape_by_DJ_BA.html

KEEP IT FUNKY! 2011 LINE-UP:

- popping battle 1x1

- locking battle 1x1

- breaking (b-boying) battle 1x1

- waacking battle 1x1

- MJ style battle 1x1

- Hollywood Stars showcase

- Wackkiki showcase

- Michael Jackson´s tribute party

Už teď jsou na akci přihlášení tanečníci z Česka, Slovenska, Polska i Rakouska. Pokud se k nim chceš přidat a vytancovat si tak ceny od partnerů akce Styx, Diesel, Blingstar, atd., registruj se prostřednictvím webového formuláře na http://funk.hiphopdance.cz/registrace.html ...

Největší funková akce se blíží. Přijďte se dobře pobavit, shlédnout skvělé taneční výkony, ale samozřejmě si také zatancovat. Pokud máte rádi funk, nesmíte chybět.

KEEP IT FUNKY! [FUNK STYLE BATTLE & PARTY]

18. 06. 2011, klub Marley Ostrava

http://funk.hiphopdance.cz

http://www.facebook.com/event.php?eid=149712505095280

8. červen 2011

Read 3328 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory