neděle, 12 únor 2012 14:45

Nový eshop se sportovní obuví, kterou v Čr za lepší ceny nenajdeš Featured

Written by  Darce

Hledáš svěží a svobodný styl oblékání? Jsi Sneakers nadšenec, který upřednostňuje aktivní pohyb? Sneakers je pro tebe životní styl nebo hledáš originální modely do sbírky? To je smysl a cíl vzniku revolučního e-shopu v oblasti prodeje sportovní obuvi KINGS STYLE! Chceme efektivně oslovit budoucí a stávající klienty z řad mladé a střední generace, kteří hledají kreativní a originální sportovní obuv.

Nákup zboží je převážně od zahraničních dodavatelů, ale přesto zaručuje přijatelnou cenu a sortiment rozhodně uspokojí potencionálního zákazníka. KINGS STYLE není pouze e-shop, ale je to team lidí, kteří ovlivňují a inspirují subkulturu Hip – Hop. Sponzorujeme umělce z řad Rap-Music (MC DARCE) a B-boyingu (B-boy Seb). Nezapomeň na naše webové (blog) stránky kde jsou aktuální sneakers články. Chceš zapadat? Musíš vypadat! KINGS STYLE ENJOY BABY!!!

Myslím, že tento vzkaz zakladatele Kingsstyle mluví za vše. Jakožto zákazník jen potvrzuji nadměrnou spokojenost a doporučuji tento eshop všem fanouškům nejen Hip-hopové kultury, aneb ,,Boty dělaj člověka''. Mimo jiné naleznete na webu www.kingsstyle.eu odkaz i na web blog, kde Bboy Afro, píše o sneakerech a jejich historii, dělá nejrůznější rozhovory s lidmi z celé české scény a nahrává reporty z akcí, pořádaných pod značkou Kingsstyle. Máme zde počátek opět něčeho nového, tak podpořte vývoj.

 

 

přečteno: {hits}1293{/hits} krát

Read 3234 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory