pátek, 09 březen 2012 09:52

Luxusní kolekce Supra Royal v České republice!!! Featured

Written by 

Luxusní kolekce Supra Royal byla do nedávné doby záležitostí pouze zahraničních kamenných obchodů. Ve vedení značky Supra se však něco zlomilo a kolekce tak mohla jít i na pole internetových obchodů. V České republice na tento fakt nejrychleji zareagoval Footshop.cz, který Vám aktuálně jako jediný nabízí tuto exkluzivní kolekci.

Kolekce Supra Royal se skládá z 9ti modelů v 15ti různých variací, z čehož je 13 variací dámských (resp. 13 variací dorazilo pouze v menších velikostech) a 2 pánské. Pod zmiňovanými 9ti modely se skrývají takové Supra trháky, jako např. modely Society, Skytop II, Assault, Cuban a další. Celá kolekce se vyznačuje použitím netradičních materiálů, neotřelým designem a velkým důrazem na detail.

Už dost bylo řečí, pojďme se teď podívat na pár modelů. Jako první model tu máme Supra Skytop II – shaggy. Ten v sobě skrývá klasickou vulkanizovanou podrážku, polyuretanovou paměťovou vložku, neoprenový vnitřek boty a velmi netradiční povrch v podobě jakéhosi střapatého semiše (což je podle našeho soudu velmi hrubě zbroušený semiš). Dva otvory v jazyku pak neslouží jen pro okrasu, ale umožňují snadnější nasazování boty.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/damske-skate-boty/155-supra-skytop-ii-shaggy.html

Jako další model jsme si prohlédli Supra Society – zelená. Podrážka vulkanizovaná, speciální vložka pohlcující nárazy, neoprenový vnitřek boty a k tomu povrch z lakované kůže. No uznejte sami – stylovky jak vyšité!

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/damske-skate-boty/158-supra-society-zelena.html

Za poslední model jsme zvolili pánský Supra Cuban, který je na české poměry trochu netradiční. Podrážka opět vulkanizována, speciální vložka pohlcující nárazy a neoprenový povrch. Boty jsou velmi lehké, na noze dobře sedí a pohodlně se v nich chodí.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/168-supra-cuban-15-cerna.html

Koho ani jedny Supra boty z jejich speciální kolekce nezaujaly, můžete se těšit v průběhu března na klasickou Supra kolekci, kde se většina modelů objeví v pánských velikostech (Máme totiž informaci, že se na Footshopu velmi brzy můžeme těšit jak na parádní stylovky, tak i na pořádné skate boty).

Koho však nezaujala značka Supra, na stránkách Footshopu nalezne i jiné lahůdky, jako např. velmi oblíbené Fallen boty a mnohé další ryze skate boty.

 

přečteno: {hits}1363{/hits} krát

 

Read 4626 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory