pátek, 16 březen 2012 14:09

Značka Fallen a její nová kolekce Spring 2012 Featured

Written by 

Před nedávnem dorazila do shopů nová kolekce bot značky Fallen, takže není vůbec od věci se na ní a některé její modely podívat blíže.

Značka Fallen byla založena roku 2003 profi riderem Jamiem Thomasem pod finanční záštitou majitelů DC Shoes Kena Blocka a Dannyho Waye. Během krátké doby se však zcela osamostatnila a stala se velmi oblíbenou, jak mezi ridery, tak širokou veřejností. Klíčem úspěchu bylo (a je) zatažení profi riderů do vývoje a testování bot, čímž vznikly technicky a designově vybroušené skate boty. A jelikož popularita této značky neustále roste, nezůstaneme jen u teorie a představíme Vám blíže pár modelů z letošní kolekce Spring 2012, přesně tak, jak bylo avizováno v úvodu...

Jako první se nám do ruky dostal model Fallen Slash v černo-červeném provedení. Povrch je tvořen kombinací pravého semiše a plátna, podrážka je klasicky vulkanizovaná (ovšem s vyšší odolností proti oděru). O pohodlí se má starat EVA vložka, což se na dotek jevilo jako pravdivé tvrzení.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/124-fallen-slash-cervena.html


Další model, který nám prošel pod rukama, nese název Fallen Rival LT v černo-šedivém provedení. Tento model se honosí přívlastkem „nejpropracovanější verze originálních Fallen bot“, protože vychází z původního Fallen modelu navrženého zakladatelem značky Jamiem Thomasem. Bota je velmi lehká, povrch má semišový a podrážku opět klasicky vulkanizovanou.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/122-fallen-rival-lt-cerna.html


Poslední námi představovaným modelem je Fallen Patriot II v černé barvě. Tento model je nejprodávanějším modelem v historii značky Fallen. Povrch je z pravého semiše, podrážka vulkanizovaná s vyšší odolností proti oděru a absorpcí nárazů.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/126-fallen-patriot-ii-cerna.html

Pokud Vás uvedené Fallen boty nezaujaly, můžete se mrknout třeba na Supra boty ze speciální kolekce Supra Royal, o které se více dočtete ZDE.

 

přečteno: {hits}1387{/hits} krát

 

Read 3768 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory