čtvrtek, 19 červenec 2012 07:19

Dýsíčka pod drobnohledem Featured

Written by  Richie


DC Shoes (Droors Clothing Shoe Co. USA) je podle všeobecně známých informací americký výrobce obuvi pro skateboarding, snowboarding, BMX, motokros, rally a surfing.


DC Shoes kromě bot vyrábí i oblečení jak pro muže, tak pro ženy i děti. Tuto velmi populární Značku založil v roce 1994 Ken Block a Damon Way. Značka sídlí ve městě Vista v americké Kalifornii.

10. března 2004 byla společnost DC Shoes koupena ještě větším gigantem v tomto podnikání, a to australskou společností Quiksilver.

DC Shoes často sponzoruje různé sportovní a kulturní aktivity. Podporuje velké množství sportovců nebo adrenalinových nadšenců. Její logo je často vidět třeba na skejtových, surfových, BMX, inline nebo motokrosových i automobilových závodech.

Značka DC Shoes má za svojí téměř desetiletou historii velmi dobré jméno, tradici a respekt. Je to způsobené vysokou kvalitou výrobků a velkou popularitou této značky. Pokud jste ještě nikdy boty DC… dýsíčka neměli, tak je určitě chcete a někdy si je pořídíte.…

Nedávno jsme se tu na BeatLife.cz probírali batohy Dakine. Dnes se podíváme drobnohledem na DC boty. Jako vhodný shop k nákupu skejtových DC bot jsme si tentokrát vybrali českého prodejce na webu Boardmania.cz, který nabízí velké množství DC bot okamžitě skladem.

V současnosti Boardmania nabízí slevu 30 procent na jarní i letní kolekce bot a žabek, takže pokud máte v plánu si nějaké dýsíčka koupit, tak teď je vhodná příležitost…

Vezmeme to popořadě a začnema dámama. DC A-260 white/pink/turqoise jsou pohodlné kožené dýsíčka atletického tvaru. Mají velmi lehkou podrážku, která způsobí, že boty na nohách ani neucítíte. Polstrovaný kotník a jazyk dodá pohodlí.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1185264_main_large.jpg

DC Alias LT Mid black/ fluoro/ pink jsou další dámské boty kotníkového modelu Alias LT Mid. Jsou ultra lehké, vzdušné, velmi flexibilní a pohodlné. Tyto boty poskytují dlouhotrvající odpružení a dopad. Vhodné jsou především na treking.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1187345-2_alaias_3_more_main_large.jpg

DC Aura battleship/white dove jsou opět dámské módní semišové boty s vulkanizovanou podrážkou. Boty mají kovové detaily v horní části, kovové logo DC na boku paty, vyznačují se především svojí lehkostí a příjemnou stélkou uvnitř.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1187031_aura2_main_large.jpg

DC Bella TX chocolate/pistachio jsou zdobené dámské botky s textilním povrchem a velmi pohlednou a oblíbenou barevnou kombinací čokoládově hnědé a pistáciově zelené.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_ShoDd/1183584_main_large.jpg

DC Court Graffik Ladies SE white/pink/blue jsou dámské klasické skate boty s klasickým DC na boční straně. Boty se mohou pochlubit luxusním odvětráním a polstrací.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1185107_main_large.jpg

Po názvem DC Asset Le petunia/white se skrývají další elegantní boty pro holky. Tyto boty mají úžasně nízký profil. Vulkanizovaná konstrukce zaručuje komfort při nošení. Obsahují latexovou měkkou vložku a kovové logo DC na boku. Svršek bot je ze 100% kůže, podešev je naopak 100% gumový.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1186529_dcbotafial_main_large.jpg

Boty DC Court Slim TX black/white jsou nízké dámské boty s lehkou vrchní textilií. Tyto boty mají výrazné logo vyšité na boku boty. Větrací otvory jsou na vnitřní straně. Na botách jsou elastické tkaničky pro lepší šněrování.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/183588_main_large.jpg


DC Ken Block Union SE MWRT jsou luxusní, již pánské boty. Jedná se o pro model hvězdy WRC Kena Blocka Union SE. Boty mají bezkonkurenční design a zaručují vysokou životnost!
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1188124_Boty_DC__Ken_Block_Union_SE___zdarma_ponozky_Horsefeathers_main_large.jpg

DC Alias Lite armor představují převratnou novinku v designové řadě DC! Nový pro-model Roba Dyrdeka Alias Lite využívá revoluční technologii UNILITE, díky níž je bota neuvěřitelně lehká.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1186229_bota3_main_large.jpg

DC Court Graffik MID white/battleship jsou dýsíčka z broušené kůže. A boku mají klasické velké logo obšitím, malé logo na mají i špičce. Podrážka má zvýšenou odolnost proti obroušení. Kromě ní mají boty specialně upravený provrch proti zežmolkování.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1184937_courtgrwhtbatt_main_large.jpg

DC Chase battleship/yellow jsou skejtové boty dnes již klasického tvaru. Mají žluté prvky v kvalitním a odolném provedení. Pyšnit se mohou polstrováním jazyku a okolím kotníku pro maximální komfort a pohodlí.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1187623_ChaseBYO_main_large.jpg

DC Ignite black/biking red jsou parádní pánské boty z hladké kůže. Boty mají vyšité logo DC na boční straně. Děrovaný přední panel pro lepší ventilaci. Podrážku mají jak jinak než se zvýšenou odolností proti obroušení.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1186228_igniteblkred3_main_large.jpg

DC Ignite SE dk chocolate/cobbstone jsou dýsáčka s lehkým nádechem retra. Prošité podrážky dodávají botám svoje kouzlo a doplňují tak celý design.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1186223_ignitechoccobb_main_large.jpg

DC Net armor/battleship/royal jsou stylové a velmi pohodlné pánské boty DC modelu Net v šedo-modré kombinaci. Jako spoustu jiných DC bot mají i tyto boty velké logo na vnější straně, na jazyku, patě a špičce. Výrobci předpokládají hrubší zacházení, takže stylová šedá podrážka s modrou obrubou má zvýšenou odolnost proti obroušení.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1188077_Boty_DC_Net_armor_battleship_royal_main_large.jpg

DC Rob Dyrdek Fawless white/white/black jsou královsky bezchybné pánské boty DC. Pro model Rob Dyrdek Fawless, kombinuje klasický styl s nejmodernější technologií a výkonem. Podrážka je opět se zvýšenou odolností proti obroušení. Boty zaručují bezkonkurenční životnost nejen při nošení, ale hlavně i při sportu.
http://www.boardmania.cz/imgs/products/DC_Shoes/1188146_Boty_DC_Fawless_white_white_black_main_large.jpg

 

 

 

přečteno: {hits}1575{/hits} krát

 

Read 7878 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory