neděle, 18 srpen 2013 14:19

Jak jsme očekávali, DJ Khaled kvůli promu na svůj track lhal

Written by 

Je neočekávané, jak umělci, kteří jsou po finanční stránce, jak se říká "za vodou", uchylují "pro zábavu" k mediálním přemetům, které by mohly negativně ovlivnit jejich kariéru. 

Posledně jsme Vám v tomto článku přinesli novinku, která se vztahovala k tomu, že si chce DJ Khaled chce vzít Nicki Minaj, a byl schopen to živě před několika tisícovkami lidí dokázat. DJ Khaled to nakonec uhrál do té doby, než se vyjádřil, že vše hrál a zapíral pro to, aby mohl prezentovat svůj nedávný hit "I Wanna Be With You" s právě již zmiňovanou Nicki Minaj, Future a Rick Rossem.

 

"The proposal, I was just having fun with it," říká DJ Khaled v interview Virginia radio station Power 92.1. "I just wanted to show love and bring some excitement for my fans to connect with the record...I just wanted to tap into the emotion of the record."

 

"I was joking," dále řekl, "It was having fun. We be so busy making these big hits, I wanted to come with a dope plan to present the next mass record."

 

"I thought I did pretty good on the proposal," také řekl. "You know I want to get into movies and all that. So, I'm getting calls already for TV and stuff like that. They've been calling but now I'ma start looking at these roles. I really want to do movies. You know what I'm saying?"

 

Pro někoho lež lháře, díky které ztratil fanoušky, pro někoho šašek a komik, který si zahraje třeba i ve filmu... Kým je pro Vás DJ Khaled a bude stát za to onen track?

 

Koukněte se na youtube video z natáčení tohoto počinu.

 

 

Read 3505 times
D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory