úterý, 12 listopad 2013 15:01

Twinboards, aneb užij si zimu jinak!

Written by 

Máš rád zimní sporty? Už tě to nebaví na lyžích nebo už si nepřijdeš tak hustej a originální na snowboardu, když malý děcka kolem tebe jezdí na prkně mnohem líp jak ty? Nebo prostě chceš vyzkoušet jen něco novýho? Tak to je tahle hračka přesně pro tebe. Na nové hračce s názvem Twinboards si užiješ dvakrát více zábavy jak na snowboardu a mnohem širší skluz než na lyžích.

Novinka Twinboards k nám přichází ze Španělska. Borci se na svahu rozhodli, že Snowboarding is too mainstream a tak prostě vzali snowboard a rozdělili ho na dva menší. 

 

Jednou velkou výhodou je, že vybavení na Twinboards nemusíš kupovat, v případě jestli už jezdíš na snowboardu. Velikostí a vahou mě tahle hračka taky celkem překvapila, není problém oba Boardy narvat do normálního batohu, který nosím do školy. Twinboards je možný v ČR sehnat v deseti různých barevných kombinacích, díky neonovým barvám (zelená, růžová, žlutá, oranžová a modrá, buď na černém, nebo bílém podkladu) jsou boardy krásně viditelné i na sněhu. 

 

Na Twinboards se stojí bokem, přesně jako na Snowboardu. Díky rozdělení máte větší možnost v pohybu a k vleku nemusíte pracně skákat, nebo si odepínat vázání. K vleku prostě dojdete. Díky univerzální velikosti jsou Twinboards určeny pro každou věkovou kategorii a pohlaví. To, že se jim podařilo propojit propast mezi snowboardisty a lyžaři jednoduchou vychytávkou zaslouží ocenění. Jedinou nevýhodou je to, že pánové by mohli mít celkem problém, když spadnou při jízdě na railu. Přece jen snowboard vám nedovolí své nádobíčko poslat přímo na kus železnýho zábradlí.

 

 

Další věcí, která stojí za zmínění je to, že když jsem držel Twinboards v ruce a procházel se s ním po brněnském veletrhu, tak už v té době jsem měl svoji pozornost. Teď si představte, že s tím běháte, jezdíte, skáčete na svahu někde v česku popřípadě v zahraničí. Ještě jsem neměl tu čest, ale rád zkouším nové věci a proto hned jak napadne sníh, já osedlám své nové krásky a vy čekejte i report o tom, jak se dá na Twinboads pořádně zařádit.


Více informací o Twinboards najdeš na www.twinboards.cz nebo na facebooku – Twinboards


Twinboards v akci:

 

Read 7181 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory