úterý, 06 prosinec 2011 21:16

Darce - Bboys Tribute Featured

Written by 

www.mcdarce.com uvádí, za podpory www.kingsstyle.eu HD video na počest všech bboys, ke kterým chová obrovskou úctu, jakožto k nedílné součásti Hip-Hopové kultury. Videoklip je také zkomponován s upoutávkou na Darceho druhé CD - Four Seasons, které by se mělo objevit příštím rokem.

O střih a realizaci se postaral sám Darce. Jako hudební podklad k první polovině klipu Darce použil známou píseň od Chase and Status - Against all odds(feat. Kano), v druhé části, můžeme slyšet beat od producentů z polského Staytrue labelu NNFOF(No Name Full Of Fame), kteří se mimo jiné podílejí svými beaty na Darceho druhém CD. Snímky, byly realizovány v Třinci.


Mimo jiné jsme obrdželi také informaci, že toto video bude mít již brzy pokračování s jednoduchým příběhem a více akrobaticky nadaným bboyem. A co vy? Nechybí Vám v čechách více kvalitních videoklipů s tématikou Breakdance? Pokud ano, neváhejte a přihlašte se k odběru Darceho kanálu na youtube, nebo aktivně sledujte naše stránky, kde se dozvíte každé další info. A nezapomeňte zapnout HD kvalitu.

www.mcdarce.com

 

 

přečteno: {hits}1116{/hits} krát

 

Read 4399 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory