středa, 27 duben 2016 14:38

James Cole v unikátním seriálu ukáže, jak vzniká jeho nová deska

Written by  Tz
Vinyl po Česku? To ne, ale přesto by tento miniseriál neměl hudebním fanouškům uniknout. Rapper James Cole v něm až na kost odhaluje, jak vzniká jeho nové album, na kterém pracuje už přes rok. V šesti dílech, které jsou ke shlédnutí pouze na stránkách http://www.redbull.cz/zeus. První část už je venku.
Už za pár týdnů vydá James Cole novou desku. Její název i koncept zatím úzkostlivě tají, také na singl a klip si jeho fanoušci ještě musí počkat. Už teď se ale můžou podívat pod pokličku, jak album vznikalo. V miniserii je rapper provede od okamžiku vzniku alba, tedy momentu zrodu nápadu přes nahrávání až k finální postprodukci. „Každý díl se pohybuje v určitém specifickém tématickém okruhu. Cílem je vytvořit sérii, která nechá laiky zajímavým způsobem nahlédnout do procesu výroby mojí nové desky,“ říká Cole. Dokument je o to zajímavější, že rapper známý z formace SuperCrooo aktuálně prochází výraznou změnou v tvorbě a osobním životě.
 
Album vzniká ve studiu Barrandov Sound Music Studio, pod dohledem Rista Sokolovského a ve spolupráci s Yardou Helešicem. 
 
Seriál sledujte na www.redbull.cz/zeus
 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory