sobota, 25 leden 2014 12:47

TRAGIKOMIX LIVE SHOW

Written by

Po viac ako piatich rokoch sa Žilinské repové zoskupenie TRAGIKOMIX aka TCZY (Ťažké Činky) vracia späť a my sme boli pri tom. Na našej scéne pôsobia už od roku 2002. Dvorný producent a DJ skupiny nie je nikto iný ako DJ SVEN a na mikrofóne strieľa rýmy TESLA.

sobota, 23 listopad 2013 22:12

PRAGO PYČO! Brno - Melodka, 7. 11. 2013 /report

Written by

S „menším“ zpožděním, ale přece vám přináším report a pár fotek z koncertu Prago Union & Live bandu na Melodce. Připojuji také svou omluvu a radu: nikdy si nenechávejte nezálohovaný rozepsaný článek a fotky v noťasu, který už není tak úplně spolehlivý. A radši ani v tom zdánlivě spolehlivém.

úterý, 27 srpen 2013 20:41

Hip Hop kemp 2013 očima naší fotografky

Written by

BeatLife.cz jakožto zpravodajský server vám pravidelně přináší informace i z hlubin festivalové zábavy, v tomto reportu můžete najít několik fotek i pár řádků naší milé fotografky co se týče letošního Hip Hop Kempu!

neděle, 28 duben 2013 19:24

Toto je BoyBand!!! – Zlín, Golem

Written by

V sobotu 20. 4. 2013 otřásaly zlínským Golemem mocné beaty z dílny Ty nikdy labelu. V rámci své tour k nové desce Best of, tu koncertovali chlapci z BoyBandu, Idea a Boy Wonder. Přidal se k nim taky Rest a samozřejmě jejich dvorní DJ’s Fatte a Inphy. Klub zrovna nepraskal ve švech, ale atmosféra byla i přes to nadupaná.

V pátek, 13ho ledna (13.1.2012) proběhla akce s názvem TL Show, která se odehrála v PHB-Bar, v pražském Střížkově. Jako každým rokem, tak i tentokrát vystoupil LB společně s Tigem, ale nově i D-Toc, a v úvodu příchozí mohli shlédnout pořádnou Fire Show v podání Martina Červenky…

Pro krátké představení, TL Show již několikkrát proběhla ve spolupráci s klubama a vlastně se jedná dva mladé rappery a to Tiga a člena Otherside Click LBho. Spolu vystupují od roku 2008 a od té doby vydali pár společných projektů, nepočítáme-li jejich vlastní solo projekty. Poslední projekt měl mezi jejich fanoušky takový ohlas, že na něm je celá TL Show postavená.

D-Toc je undergroundový MC, rapující od roku 2007, který krom rapu má spoustu jiných aktivit, zejména řízení Otherside Click a spolupráce s BeatLife.cz. D-Toc v nejbližší době, přibližně v první polovině tohoto roku vydá svůj v pořadí 4 solo projekt, který ponese název Diplomat.

úterý, 22 listopad 2011 08:02

Prago Union - Lucerna V barvách

Written by

Když minulý podzim zabarvilo ulice listí barvy mědi, byl čtvrteční přídavkový koncert Prago pyčo jako růžová cukrová vata, kterou našlo dítě nelepenou na tváři po cestě z pouti. Sladké rozloučení s úsměvem a zážitek co se nezapomene. Rok poté, 17. listopadu 2011 jsem tu nalepenou cukrovou vatu našel na tváři i já.

Kdo to nestihl zaregistrovat tak Prago Union mají už pár měsíců venku nové CD V Barvách, jehož křest v pražské Lucerně patřil opět na nejvyšší příčku hip-hopového dění u nás.

Když jsme vešli do Lucerny, stál už za gramcema DJ Ba2s pouštějící jednu pecku za druhou. Opravdu mi jeho výběr seděl a hodina jeho hraní nebylo jenom čekáni na Prago Union....

pátek, 21 říjen 2011 11:47

Street party v Chebu? Menší report zde...

Written by

Dá se říct že na dnešní dobu netradiční akce proběhla v sobotu 15. října v Chebu, konkrétně v baru/restauraci eMKo.

Pod hlavičkou Street Party se zde konala menší výstava graffiti a streetart umění, na obrazovkách v této restauraci byla možnost shlédnutí několika filmů s graffiti tématikou, např. legenární oldschool snímek Style Wars. A především v duchu „back in the days“ se nesl celej večer, kterej doprovázela domácí legenda, kterou není nikdo jiný než DJ Maniac!

Spolu s ním se předvedl za mixem i OJay z Karlových Varů. A věřte že mejdan měl skutečně atmosféru, nevím kolik mohlo dorazit do eMKa lidí, ale myslím, že stovka padla naprosto s přehledem...

pondělí, 01 srpen 2011 08:02

Time for street dance vol.6

Written by

http://www.beatlife.cz/images/stories/obrazky_k_clankum/tsfd6report.jpgS tancem to není v lázeňském centru, Karlových Varech nijak valné. V podstatě stejně jako s ostatními hip hopovými elementy. V sobotu 23.7. to ale v areálu Varského koupaliště Rolava vypadalo jinak. Domácí Rappresent krů nám na toto datum přichystala již šesté pokračování taneční akce, TIME FOR STREET DANCE VOL. 6 , kde diváci mohli shlédnout jak jednotlivé exhibice, tak oblíbený taneční battle, ať už jednotlivců, párů nebo celých crew.

Součástí programu byli také speciální hosté, BBoy Pluto, Ukrainský účastní Red Bull BC ONE 2010, Rossa (Survivals) a Mandy ze Semtex Sqad. Role DJ se během dne chopil domácí Beebr (Reppresent crew) a také skvělí DJ Australan, který na mě z gramcema udělal skutečně silnej dojem. I přez přízeň počasí si ale na akci nenašlo cestu moc diváků, mejdan tohoto formátu by si rozhodně zasloužil mnohem větší návštěvnost lidí, kteří by navodili téhle breakové sešlosti patřičnou atmosféru a vyhecovali tanečníky k ještě lepším výkonům.

Strana 1 z 2
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory