čtvrtek, 04 září 2014 16:05

MPE posílají novinku Ramdamdam2

O mladých talentoch na scéne sa hovorí v poslednej dobe viac než dosť. Veľa krát patrí pozornosť tým menej talentovaným a skutočné talenty ostávajú nedocenené. Ja vám dnes predstavím skupinku mladíkov z labelu MPE,teda hlavne ich novinku Ramdamdam 2.

úterý, 17 červen 2014 20:27

Detail a jeho klip na skladbu Pešiak

Po dlhej dobe vám prinášam nový klip,tento krát je od mladého repera ktorý si hovorí Detail.Tento pán zastupuje východ Slovenska a patrí pod prešovský label Nytomas Music,má za sebou album spolu s Elegánom a momentálne sa venuje hlavne sólovej tvorbe.

čtvrtek, 17 duben 2014 14:20

Talentovaný TIEŇ je šedivý mladík!

TIEŇ aka freestylové knieža, ktoré po rokoch strávených uličným rýmovaním prichádza na scénu prelomiť ľady. Jeho zbraňou je Boom bap a chrbát mu kryjú kumpáni z 3B1S crew. Dolný Kubín je útočiskom tejto stratenej mládeže ale objavujú sa na akciách po celom Slovensku.

JanyBeats je mladý producent z Košíc, ktorý sa hudbe venuje asi rok. Za ten rok sa čo to naučil a momentálne pre nás pripravuje svoj prvý producentský album Oxygen kde zahosťujú aj dve velmi zaujimavé mená a to reper Cereal o ktorom sa momentálne píše vela kedže pripravuje tiež sólo.

Dodnes som vám prinášal novinky od Krima, ako jednej polovice formácie Jeden Celok.Dnes už ide Krimo sám za seba,  kedže s parťákom nastali nezhody a Jeden Celok je už minulosť, s tým však nemá nič spoločné nový trek Odchody.

čtvrtek, 30 leden 2014 11:19

Vec a Valihora na společném turné!

Spojenie bubeník a DJ nie je typické ani pre svetovú hudobnú scénu, nie to ešte pre tú slovenskú. No zázraky sa dejú a mi máme možnosť byť svedkami unikátnej spolupráce. Známy to hudobník Martin Valihora patrí medzi medzinárodnú bubenícku špičku. Hru na bicie a perkusie vyštudoval na Konzervatóriu v Bratislave pričom v štúdiu pokračoval na veľkolepej  Berklee College of Music v Bostone!

středa, 08 leden 2014 17:54

Duhan připravuje The Sound of swing EP!

Tento Turntablist projekt výjde začiatkom roka 2014, produkciu má na svedomí DUHAN, ktorý je producentským členom labelu Ortodogz Music, momentálne predstavuje pilotný singel s názvom Sound of Swing, o cuty sa postaral 3ck, ktorý je spoluorganizátorom tohto projektu.

neděle, 05 leden 2014 16:02

X-Ray s novým klipem z chystaného alba!

Pro někoho nová tvář, pro někoho známá firma, to je Brněnský rapper X-Ray. Ray vydal v roce 2007 svoje první demo, v roce 2009 mixtape "Připrav se na pravdu" a poté až v roce 2013 spolu s Jayk3M EP 6.Nesmysl. Dnes se X-Ray ovšem vrací s počinem zcela jiných rozměrů, jeho rap se posunul na jinou úroveň a dnes vám představuje nový klip s názvem "Není vás slyšet".

Jak jste si mohli všimnout, v hlubinách rapových vod vzniká projekt, který má šanci uspět. Jedná se o GLOBAL Music.

Jiří Malinka aka Raspber je 22-letý hudební producent a deejay z Kopřivnice u Nového Jičína, pocházející z nové mladé generace drumandbassových a dubstep producentů. Svou hudební cestu si zvolil již před 8mi lety, kdy pod stejným pseudonynem vydával electro - housové tracky. Tyto tracky byly ve své době velice oblíbené i tak se však Jirka rozhodl opustit housovou scénu a vyrazil na dráhu lámaných beatů, kde i nadále lze v jeho tracích slyšet vliv z taneční scény.

pondělí, 02 prosinec 2013 19:29

Wyruz, Prototyp, Stres a Files - NOVÁ NADĚJ

Projekt Nová Naděj je známy tým že podporuje mladé talenty. Kedže podobnú kategóriu nájdeš aj na stránke Beatlife.cz tak sme sa rozhodli ich prvý klip podporiť.

středa, 06 listopad 2013 18:20

Ghomez vypustil na světlo denní nový track!

GHOMEZ je rapper a textař. Aktivně se hudbě věnuje od roku 2005. V současné době pracuje ve společnosti STAGE BOX. Tahle věc reaguje  na dnešní scénu, s kterou se GHOMEZ určitě nechce smířit.

Strana 1 z 4
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory