pondělí, 25 srpen 2014 17:30

Zpěvák Skyline láká páry do fitness reality show

Written by  Tz

Láska možná přenáší hory, ale moře tuku odradí dřív nebo později každého. A zázračná dieta slibující během týdne pětikilový úbytek, který nebude vykoupen dvojnásobně, také neexistuje. Profesionální trenér, pod jehož vedením zmizí nevzhledné faldy jednou pro vždy, ano. Jmenuje se Jakub Bína a právě teď hledá dva páry do třetí série úspěšné reality show Zpátky na vrchol.

Změnit svůj život od základů a přihlásit se do nové řady pořadu, který bude na internetu od letošního října, mohou partneři, ale také dvojice kamarádů, spolužáků nebo kolegů. „Zpátky na vrchol 3 nebude jen o hubnutí, nespokojenost s vlastním tělem s sebou často přináší i duševní nepohodu. Budu se proto snažit vrátit páry nejen na vrchol jejich fyzických, ale i psychických sil,“ říká Bína, který je doma nejen v posilovně, ale i na koncertních podiích. S kapelou Skyline jako MC Jacob už několik let roztancovává davy fanoušků a tak o tom, jak čelit nástrahám nezdravého životního stylu mnohé ví.

„Nejde o to se urputně hlídat a bát se na čokoládu nebo půl litr piva jen pomyslet. Důležité je vytvořit si zdravý vztah ke sportu a najít rovnováhu mezi energií, kterou člověk přijímá a vydává,“ dodává Jakub, podle kterého bude soutěžícím odměnou nejen úbytek kilogramů, ale také únavy, špatné nálady a nedostatečného sebevědomí. Po zásluze bude vítězný pár za své tří měsíční snažení odměněn také pohádkovou výhrou od tvůrců reality show.

Společnou fotku v plavkách a motivační dopis mohou zájemci posílat do soboty 30. srpna na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Účinné cviky a rady týkající se správné výživy sledujte už nyní na FB pořadu www.facebook.com/zpatkynavrchol

Jakub Bína nemá úspěch jen na pódiích se skupinou Skyline, ale také jako tréner. V uplynulé řadě se pod jeho trenérským vedením podařilo soutěžícím zhubnout třicet pět kilo tuku a za zmínku stojí jeho práce na moderátorovi Kazmovi, který pod jeho vedením za pouhých šest týdnů zhubl 10 kilo a dokázal uběhnout ½ maraton.

www.zpatkynavrchol.cz

Read 7429 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory