pátek, 29 duben 2016 00:00

Na konci dubna před brněnským publikem poprvé vystoupí anglický producent a DJ LSB!

Written by  13
Jaro už je v plném proudu a tak bylo na čase, aby stejně jako příroda rozkvetla i další z pravidelných liquid DNB parties, Broken Orchestra! A jak už je dobrým zvykem, opět vám nabídne to nejlepší ze současné světové scény melodického Drum and Bassu. 
LSB, občanským jménem Luke Beavon svou hudební kariéru započal jako úspěšný pořadatel DnB parties v rodné Anglii. Zlomovým bodem pro něj však byl rok 2010, kdy jeho produkce zaujala vydavatelství Spearhead Records, Shogun Audio anebo Soul:r. Na těchto labelech LSB vydal své nejznámější tracky jako jsou například If you were here anebo Leave.
 
 
 
Největší slávu mu však přinesla spolupráce s interprety DRS a Tylerem Daleym, se kterými do světa vypustil track The View, ke kterému byl natočen i tento výborný videoklip.
 
Pro fanoušky deepovějších odnoží DnB scény máme dobrou zprávu. LSB velmi často zabrousí i do hlubších poloh, což velmi pěkně ilustruje track XLRS.
 
Na závěr vám doporučíme podívat se na záznam DJ setu z pražského klubu Cross. Po zhlédnutí tohoto videa vám bude jasné, že na téhle party prostě nemůžete chybět!
 
 
 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory