čtvrtek, 28 červenec 2016 00:00

Britský projekt Chase & Status vystoupí na festivalu Let It Roll Open Air 2016!

Written by  Tz
Pořadatelé drum and bassového festivalu Let It Roll zveřejnili jednoho z hlavních zahraničních headlinerů nadcházejícího letního Open Airu 2016. Do České republiky se vrátí britský bassmusic projekt CHASE & STATUS! Londýnské duo Saul Milton (Chase) a Will Kennard (Status) vystoupí v DJ setu společně s jejich dvorním MC RAGE.
Saul Milton a Will Kennard aka CHASE & STATUS se opět vrací do České republiky. Po dlouhých letech vystoupí londýnské duo na letním Let It Rollu v DJ setu společně s jejich dvorním MC RAGE. Pánové mají na kontě tři studiová alba More than Alot (2008), No More Idols (2011), Brand New Machine (2013) a aktuálně připravují release alba CONTROL, které má spatřit světlo světa už tento rok! 
 
Majitelé labelu MTA Records se sice na scéně pohybují už od 90. let, ale až track “In Love” (2007) s Jennou G dal světu jasný signál. Po úspěchu, který jim zajistila podpora Andyho C na labelu RAM Records, se mění v originální crossover duo, chrlící nejen drum & bass, ale i dubstep, hip hop, house a další žánry bassmusic – brzy tak dostali svou hudbu a videoklipy na všechna důležitá místa. 
 
 
V roce 2009 se z ryze drum & bassového dua vyklubal nový fenomén. Chase & Status už neuspokojovalo kroucení mixáku a dali průchod svým hudebním nápadům skrze kytaru a klávesy. Přibrali bubeníka, pozvali nespočet vokalistů a poslali všechny ostatní kolegy s pokusy o live hraní do důchodu. Jen pár let stačilo pánům, aby se vyšvihli na vrchol. Úspěch Chase & Status však nestojí na produkci a šarmu obou pánů, nýbrž na volbě hostů, kteří jejich hudbě pomohli mezi masy – Plan B, Tempa T, Dizzee Rascal, Kano, Takura, White Lies, Top Cat, Capleton, Tinie Tempah, Liam Bailey, Delilah a další. Přemluvit všechna tato jména ke spolupráci nebylo složité, Chase & Status svou hudbou totiž už zaujali a spolupracovali s celebritami jako Jay Z, Snoop Dogg, Rihanna nebo Pharrell.
 
Letní festival se koná 28.7. (čtvrtek) – 29.7. (pátek) – 30.7. 2016 (sobota), v areálu letiště v Milovicích. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz. Kompletní informace o festivalu najdete na oficiálním webu http://www.letitroll.cz
 
Souhrn zahraničních účinkujících (fáze 4/5):
ANDY C / AGRESSOR BUNX / ANILE / AUDIO / CAMO & KROOKED / CALYX & TEEBEE / CHASE & STATUS / CULTURE SHOCK / CRITICAL SOUND SYSTEM FT EMPEROR & KASRA / CURRENT VALUE / DBRIDGE / DIMENSION / DJ MARKY / ED RUSH & OPTICAL / ETHERWOOD / FRANKEE / FRED V & GRAFIX / HIGH CONTRAST / INSIDEINFO / JADE & MINDSCAPE / JUNE MILLER / KRAKOTA / KEENO / L 33 / LOGISTICS / LENZMAN / LONDON ELEKTRICITY / LSB / MACHINE CODE / MADUK / MARK SYSTEM / MATRIX & FUTUREBOUND / MEFJUS / METRIK / MOB TACTICS / NEONLIGHT / NETSKY / OPTIV & BTK / PENDULUM / PHACE / PYTHIUS / RENE LAVICE / ROCKWELL / SMOOTH / SKEPTICAL / STATE OF MIND / THE PROTOTYPES / TELEKINESIS / TREI / WHINEY / WILKINSON
+ špička českých a slovenských DJs.
 
 
Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
 
 
Read 10602 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory