pátek, 05 únor 2016 00:00

Dánský trapový producent SNAVS přiveze do Brna lámané beaty a tvrdé elektro

Written by  13

Brno se po delší době může těšit na akci se zajímavou postavou evropského trapu. Už 5. února totiž na Flédě prolomí beaty s tvrdším elektrem dánský DJ a producent SNAVS. Vycházející hvězda trapové scény se právě teď připravuje na megatour v Austrálii a je proto ve skvělé formě. V Brně SNAVS rozjede hiphop-bass-electro párty s tracky, které podporují i velká jména jako Diplo, DJ Snake, Carnage nebo Flosstradamus. V roli supportů přihodí svůj dirty bass i slovenský Komander Ground, pražští Them Darned Teenagers a brněnští Deepers.

SNAVS patří mezi rising stars trapové scény. Od vydání debutového EP "808%" v dubnu 2013 se jeho kariéra vyvíjí velmi rychle. Na soundcloudu má více než 3 miliony poslechů a přes 200 000 downloads. „SNAVS má za sebou skvělý rok. Jeho tracky hraje například Diplo, DJ Snake, Borgore, Carnage, Brillz, Flosstradamus, RL Grime, Tropkillaz, Lil Jon nebo GTA. DJsky je teď ve skvělé formě, což dokazuje i to, že po brněnské párty vyráží na velké australské tour,“ dodává Josef Unčovský, který SNAVSe pro Flédu zabookoval.
 
Na párty SNAVSe podpoří i průkopník slovenského trapu KOMANDER  GROUND. Ten si na DJské dráze si vybudoval jméno díky nekompromisnímu a jedinečnému řízení v setech. Za léta tvorby vypustil do světa několik mixů, mixtapes, EP a singlů. Prahu budou na Flédě reprezentovat THEM DARNED, rezidenti DJs Chapeau Rouge a stálice velkých akcí typu Red Bull Music Academy, Rock For People, Hip Hop Kemp a Bounce!Bounce! Garage a bass set přihodí i brněnští DEEPERS.
 
 
SNAVS /DK/, Fléda, 5. února, 21:30
Vstupné 100 Kč předprodej / 150 Kč na místě
 
Předprodej:
 
 
LINE UP:
✖ SNAVS (DK) - Monstercat, Riotville Records ✖
Od vydání svého debutového EP "808%" v dubnu 2013 se jeho producentská/DJ kariéra vyvíjí velmi rychle. Na soundcloudu má více než 3 miliony poslechů, přes 200 000 downloads a jeho tracky hrají světoví DJs a producenti jako Diplo, DJ Snake, Borgore, Carnage, Brillz, Flosstradamus, RL Grime, Tropkillaz, Lil Jon, GTA nebo Pegboard Nerds.
https://www.facebook.com/SNAVSMUSIC/
https://soundcloud.com/snavs
 
✖ KOMANDER GROUND (SK) ✖
KG je průkopník slovenský trapu, kterého k nám vyslalo jižní Slovensko. Na DJské dráze si vybudoval jméno díky nekompromisnímu a jedinečnému řízení v setech. Za léta tvorby vypustil do světa několik mixů, mixtapes, EP a singlů.
https://www.facebook.com/komanderground/
https://soundcloud.com/komander-ground
https://www.mixcloud.com/komanderground/
 
✖ THEM DARNED TEENAGERS ✖
TDT jde dvojice DJs/producentů z Prahy. Na klubové scéně jsou od roku 2011. Figurují jako rezidentními DJs Chapeau Rouge, hráli na velkých akcích a festivalech jako Red Bull Music Academy, Rock For People, Hip Hop Kemp, Bounce!Bounce! po boku světových jmen typu Delta Heavy, Branko, Ethan (Crystal Castles) nebo Om Unit.
https://www.facebook.com/themdarnedteenagers/
https://soundcloud.com/them-darned-teenagers
 
✖ DEEPERS ✖
Lineup doplní a celý večírek odstartují Deepers se svým garage/bass setem.
 
O klubu Fléda
Novodobá éra Flédy odstartovala po roce 2001, kdy vznikl v domě na Štefánikově ulici v Brně hudební klub. Od roku 2004 provozuje nový tým, který z klubu vytvořil jeden z nejlepších hudebních prostor v České republice. Dramaturgie představuje jak zavedené kapely, tak mladé umělce a rodící se hudební směry. V programu mají své pevné místo větší a produkčně náročnější koncerty zahraničních hvězd i skromnější a autentické přehlídky lokálních hudebníků. Kromě koncertů je Fléda stabilní scénou pro klubové noci (Elektra, Vendeta). Ty jsou vždy zaměřeny na konkrétní hudební žánry a aktuální trendy. Od roku 2001 se na pódiu Flédy vystřídalo více než 1 000 interpretů, jejichž vystoupení zhlédl téměř milion hudebních fanoušků. Klub je vybaven špičkovou zvukovou aparaturou od firmy d&b audiotechnik.
 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory