čtvrtek, 28 leden 2016 17:37

Festival Svojšice oznámil pokračování festivalu

Written by  13

Ředitel festivalu Svojšice oznámil pokračování festivalu i v roce 2016. Spolupořadatelem akce se nově stal tým agentury Beat Promotion, který pořádá festival Let It Roll. Festival se bude již tradičně konat v druhé polovině června v letním areálu Svojšice. Celkový koncept by měl zůstat zachován.

Na jaře roku 2015 oznámil pořadatel festivalu Petr Dzingel (Dj Džejár), že z osobních důvodů a pokud nenajde strategického partnera do dalších ročníků, bude aktuální 15. ročník poslední. Koncem roku 2015 bylo zveřejněno, že strategický spolupořadatel byl nalezen a festival proto bude moci pokračovat.  Novým spolupořadatelem se stal tým agentury Beat Promotion, která stojí např. za festivalem Let It Roll a mnoha dalšími halovými eventy. Dle Petra Dzingela bude koncept festivalu zachován a snahou bude zavést několik inovací, které po dramaturgické a provozní stránce potěší návštěvníky. Návštěvníci se mimo jiné mohou těšit na přední zahraniční producenty a špičku domácích djs.
 
Další ročník festivalu Svojšice se uskuteční 17. června 2016 na tradičním místě v areálu Svojšic u Pardubic. Kompletní vyjádření promotéra Svojšic naleznete zde: http://bit.ly/1JFKkvM.
---------------------
Předprodej vstupenek byl spuštěn 18. ledna 2016 v síti Ticketportal: http://bit.ly/1PbCigy
 
Oficiální stránky festivalu: www.svojsice.cz
 
 
 
 
Read 11847 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory