Jaro už je v plném proudu a tak bylo na čase, aby stejně jako příroda rozkvetla i další z pravidelných liquid DNB parties, Broken Orchestra! A jak už je dobrým zvykem, opět vám nabídne to nejlepší ze současné světové scény melodického Drum and Bassu. 

Brno se po delší době může těšit na akci se zajímavou postavou evropského trapu. Už 5. února totiž na Flédě prolomí beaty s tvrdším elektrem dánský DJ a producent SNAVS. Vycházející hvězda trapové scény se právě teď připravuje na megatour v Austrálii a je proto ve skvělé formě. V Brně SNAVS rozjede hiphop-bass-electro párty s tracky, které podporují i velká jména jako Diplo, DJ Snake, Carnage nebo Flosstradamus. V roli supportů přihodí svůj dirty bass i slovenský Komander Ground, pražští Them Darned Teenagers a brněnští Deepers.

Letošní zimu na českých horách opět odstartuje multižánrový festival WINTER ARENA, který návštěvníkům již potřetí nabídne propojení kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů. Festival proběhne o víkendu 12.-13. 2. 2016 nově ve spolupráci s Pecí pod Sněžkou a SkiResortem Černá Hora-Pec. Vstupenky za zvýhodněnou cenu 290 Kč a festivalové balíčky budou v prodeji od 8.1. na webu GoOut a na www.winterarena.cz.

Norská producentská superstar Kygo se vrací do Prahy. V sobotu 9. dubna 2016 roztančí Forum Karlín. S sebou přiveze i dlouho očekávané debutové album, které má vyjít 2. února 2016. Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 11. prosince na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Lístky v první vlně budou stát 590 Kč, po jejich vyprodání se cena zvyšuje na 690 Kč.

V neděli 31. ledna do Prahy poprvé zavítá americký raper a R&B zpěvák Jeremih. Svou novou desku Late Nights, která vychází koncem roku, představí v klubu Roxy. Předprodej byl právě zahájen na GoOut.cz a v síti TicketPro, cena lístku je 570Kč.
 
sobota, 02 duben 2016 00:00

HOLLYWOOD UNDEAD po roce opět v Praze!

Po úspěšném koncertu ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrací jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát vystoupí 2. dubna 2016 ve Foru Karlín. Vstupenky jsou k dostání od 30. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 790 Kč včetně poplatků.

Liquidators Crew se rozhodla nadělit svým věrným fanouškům pořádný vánoční dárek a proto jsme na první březnový víkend do Brna pozvali světoznámé producentské duo Hybrid Minds, které zde zahraje historicky poprvé!

sobota, 07 listopad 2015 02:09

Gramatik v sobotu na flédě!

Slovinský DJ a producent přiveze party plnou energického mixu hip hopu a trendy hudebních žánrů jako je dubstep a glitch #fresh #hiphop #concert. Gramatik je umělecké jméno Denise Jasarevice, slovinského DJ a producenta, který si podmanil pódia po celém světě. V listopadu zavítá do Čech, aby nám předvedl svěží kombinaci hiphopu, glitche, elektra a dubstepu. 

Pro fanoušky melodického drum & bassu, liquid funku máme dobrou zprávu! Britský drum and bassový label Hospital Records se znovu vrací do Prahy. Letošní ročník se odehraje v oblíbeném areálu pražského Výstaviště v Holešovicích v Křižíkově pavilonu E. Na Hospitality Prague 2015 nebudou chybět Camo & Krooked a London Elektricity.

Už před dvěma lety ve vyprodaném Sasazu nikdo nepochyboval, že se rodí opravdová hvězda. Ellie Goulding, v současnosti jedna z nejvyhledávanějších zpěvaček vůbec, se vrací do České republiky. Před sebou má vydání dlouho očekávaného alba a evropské turné, v jehož rámci se 30. ledna 2016 zastaví i v pražské O2 areně. Vstupenky budou k dostání od 25.9.2015 v 10:00 v síti Ticketportal. Ceny lístků se pohybují v rozmezí 990 -1390 Kč.
Francouzské tanečně elektronické duo The Noisy Freaks doprovodí Gramatika na obou jeho českých zastávkách. Na jejich show se tak můžete těšit 4. listopadu v pražském Roxy a 7. listopadu na brněnské Flédě.

Po čtyřech měsících se do brněnského klubu Perpetuum vrací klubová noc Broken Orchestra a opět vám přináší to nejlepší z Liquid Drum and Bass music. 

Strana 1 z 19
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory