Festival Hip Hop Žije, ktorý sa koná už po štvrtý krát tradične na bratislavských Zlatých pieskoch oznamuje jednu z hlavných zahraničných hviezd. Bude ňou človek, ktorý podľa magazínu Source patrí k top 20 najlepším producentom na svete. Dj Premier je v svetovom hip hope skutočnou ikonou. Bol spoluzakladateľom legendárnej, žiaľ už neexistujúcej skupiny Gang Starr. Momentálne vystupuje buď sám ako dj alebo spolu s rapperom Royce da 5’ 9” pod menom Phryme.
čtvrtek, 24 září 2015 20:10

Fléda v nové sezóně osvěžuje program i interiér

Written by

Brněnská Fléda přichystala na novou sezónu hudební i provozní novinky. Tříměsíční letní pauzu využili provozovatelé klubu k opravám, instalaci odhlučnění a k zavedení nekuřáckých zón. Hudebně bude klub pokračovat v osvědčeném modelu koncertů a tematických párty, dramaturgické osvěžení přinesou koncertní sessions zaměřené na talenty alternativní scény a větší podíl světových jmen v programu. V říjnu a listopadu se na Flédě vystřídá 15 zahraničních interpretů a odehraje se zde více než 50 akcí.

Zatímco tradiční kluby už pomalu uzavírají sezónu, v Brně se připravuje velká premiéra a ostrý start nového hudebního prostoru. V pátek 22. května otevře na brněnské přehradě své brány nový podnik s názvem AHOY, který hodlá přenést typicky klubový program na oblíbené výletní místo. Areál o rozloze 1500 m2 nabídne návštěvníkům hudební akce na dvou stagích i zónu pro sport a odpočinek. V programu jsou zastoupeni nejen DJs, ale také čeští i zahraniční interpreti. Zahájení nejplážovější hudební sezóny proběhne v rámci Grand opening weekendu od 22. do 24. května. Otevírací party rozproudí Red Bull Tour Bus a více než 15 hostů.

úterý, 22 říjen 2013 18:04

Aftermovie z otevíračky klubu Storm Club

Written by

O víkendu 11. a 12. října se uskutečnila dvoudenní otevírací akce nového velkého klubu v Praze. Storm Club zjevně hodlá naplnit své předsevzetí, razantně zahýbat děním na klubové scéně. Nesporným důkazem zájmu o Storm Club byla kompletně zaplněná kapacita po oba dva dny prvního víkendu provozu. Podívejte se na oficiální video z obou akcí.

Až budete mít cestu do Brna nebo máte-li to štěstí jako já a přímo v něm bydlíte, určitě zavítejte do nově otevřeného Street baru na adrese Husova 6. Otevírací doba už od jedenácté dopolední zajišťuje jak příjemné místo na čekání mezi přednáškami, tak i fajn útočiště pro různé noční hrátky.

pátek, 11 říjen 2013 00:00

Kompletní program Grand Opening Weekendu klubu Storm

Written by

Velkolepá první párty v klubu Storm se nezadržitelně blíží. Kompletní hudební program na dvou podiích nabídne významné producenty světové a české bassmusic. Zažijte atmosféru otevíračky zbrusu nového klubu v Praze, od kterého si již teď očekává, že podstatně zasáhne do dění na klubové scéně v ČR.

neděle, 15 září 2013 19:56

Storm club nakonec otevře Ed Rush !

Written by

Stránky Storm clubu byli otevřeny a pořadatel zveřejnil jméno headlinera otvíračky, je jím DJ a producent Ed Rush, spolumajitel anglického labelu Virus Recordings. 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory