pátek, 12 únor 2016 00:00

WINTER ARENA je tady. Tentokrát v Peci pod Sněžkou!

Written by  13

Letošní zimu na českých horách opět odstartuje multižánrový festival WINTER ARENA, který návštěvníkům již potřetí nabídne propojení kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů. Festival proběhne o víkendu 12.-13. 2. 2016 nově ve spolupráci s Pecí pod Sněžkou a SkiResortem Černá Hora-Pec. Vstupenky za zvýhodněnou cenu 290 Kč a festivalové balíčky budou v prodeji od 8.1. na webu GoOut a na www.winterarena.cz.

Tak jako každý rok, i letos je hlavním lákadlem festivalového víkendu dvoudenní dávka rozmanité hudební produkce. Zahraničním zástupcem je britská breakbeatová legenda Krafty Kuts. Kombinace stylů jako electro house, funk, jazz nebo 2-step strhne klidné horské městečko v taneční smršť, ze které se jen tak někdo nevymaní. Tento rok navíc večery nabídnou průřez toho nejlepšího z české hudební scény napříč žánry. Fanoušci hip hopu se mohou těšit na klasiky tuzemské scény Prago Union či na český unikát jménem James Cole. Své umění předvede také talentovaný pražský producent a DJ NobodyListen. Milovníky dnb a naše věrné návštěvníky roztančí Bifidus Aktif, Anakin, Twisted Minds, Pixie a Bass Drop DJs. Rostoucí obliba techna a tech housu přesvědčila organizátory, aby pozvali představitele pražské klubové scény - DJ Schwa a Fatty M. Samozřejmostí je také účast mash-up DJs N'Zym a Akvamen.
 
Sobotní den bude ve znamení oficiálního openingu snowparku Pec pod Sněžkou by Freestyle Area, takže se snb & freeski milovníci mohou těšit na pestrý celodenní happening a stanové městečko. Během celého dne budou probíhat contesty pro širokou veřejnost o hodnotné ceny, dále Ollie contest a Get creative contest. Program završí snb & freeski JIB contest přímo ve stanovém městečku o prize money. Návštěvníci areálu mohou také využít coachingu pro všechny či navštívit test centrum vybraných značek.
 
Limitovaný počet dvoudenních vstupenek na večerní program za atraktivní cenu 290 Kč vč. poplatků bude k dispozici na GoOut.cz od 8. ledna. Po vyprodání se cena zvyšuje na 390 Kč vč. poplatků. Cena festivalových balíčků, které zahrnují ubytování, vstup na večerní party a pro zájemce také skipass, startuje na příjemných 1 490 Kč. Pro objednání festivalových balíčků a další informace navštivte www.winterarena.cz.
 
 
 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory