úterý, 18 říjen 2011 15:39

Gambrz Reprz s kanystrem a CD podobou multi singlu Featured

Written by  Ecko

O tom, co se děje u pražské směčky Gambrz Reprs jste se už u nás mohli dočíst nedávno. Jedná se o multisingle Curacao faux pas. Ten je sice k poslechu na jejich soundcloud profilu už téměř měsíc, ale teprve 1.října proběhl v Praze křest a multisingle vyšel i v klasické CD podobě. Na křest byla také avizována premiéra druhého videoklipu ke skladbě Kanystr.

Pokud jste stejně jako já o křest přišli, nezoufejte. Video už je ke shlédnutí i na youtbe. Animované video, které nemá v českém rapu obdoby! Skutečně propracované a zábavné dílo, kdyby takhe místo tuctových MTV videoklipů vypadal každej, byla by to pastva pro oči.

 

Jinak kdo se na videoklipu podílel? Scénář a Režie: JatkaFinguzZ. Animace a Realizace: Štěpán Jirák. Gambrz Reprs a Činoherní Studio 2011! Jinak o hudební stránku multisinglu se postarali dva lidé, Wkid (Praha-Osek, Pomalu šílet) a DJ Maro (Papež, Frenký Důdl, Kanystr).

Zajimavá produkce, obvzlášť pokud vám krom hip hopu není cizí ani svižnější tempo ala DnB a podobně, je tohle přesně pro vás. Pokud chcete Gambrz Reprs podpořit koupí originálního nosiče nebo trička, piště na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. !

Trička jsou k mání za krásných 150 KČ a CD, ať už aktuální Curacao faux pas nebo jejich debut Šemhamforáž pořídíš za ještě krásější stokorunu. Jo a na druhém albu už se také začíná makat, očekávat bychom ho mohli někdy během příštího roku.

 

Curacao faux pas by Gambrz reprs

 

přečteno: {hits}1017{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory