neděle, 06 listopad 2011 15:26

MC Gey a DJ Fatte jdou na „Rande“ a dokončují desku Featured

Written by  Ecko

Společná deska v současné době asi nejproduktivnějšího producenta na českém a slovenském území, DJ Fatta a ulítlého rapera MC Geye dorazí do našich přehrávačů již co nevidět. Samozřejmě, toto není žádná novinka, proto si dnes představíme druhou ochutnávku v podobě singlu „Rande“ a také další podrobnější info!

Jmenovat se bude „Imaginarium naprosto běžných podivností“. Přesné release datum ještě není známo, ale dočkat bychom se ho měli ještě tento podzim. Podíl DJ Fatta na albu naznačuje, kdo CD vydá. O to se postará samozřejmě label Ty Nikdy. MC Gey by se měl také objevit na plánovaném label tour. Více info najdeš ZDE.

Finální vzhled chystaného počinu vám většinou nejlepe nastíní sám autor. Proto přikládám Geyovo vyjádření k podobě alba:

„Imaginárium naprosto běžných podivností bude převážně deska o lidech a jejich dobrotách i špatnostech. Narozdíl od Turbulence negativních dobrot bude deska vážnější, přímější a "srozumitelnější".Název vyjadřuje obsah desky, tudíž naprosto normální věci, které jsou naprosto normální a zároveň podivné a naopak. Hudebně půjde o čistě rapovou a beatově hutnou desku.“

Naplánován už je také křest, zapamatuj si datum 14. prosince a doraž do pražského klubu Chapeau Rouge! Pokud jste ještě neslyšeli druhej singl, možnost máte právě teď, pod tímto článkem. Zaručeně vás pobaví...

MC Gey - Rande (produced by DJ Fatte) by tynikdy


 

přečteno: {hits}1056{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory