středa, 23 listopad 2011 15:40

Fat Joe je zpět a ne jenom s novým mixtapem Featured

Written by  D-Toc

Fat Joe, co by "bývalý" tlouštík je zpátky v hip-hopové hře. Fat Joe, který byl více než rok mimo aktuální dění se vrací na místo činu s mixtapeem The Darkside 2.

Ale to není vše!!! Televizi Vlad TV poskytl zajímavý rozhovor, který byl sestříhán na několik částí, ve kterém se můžete dozvědět, co se stalo se starým Fat Joem, jakým způsobem ztratil přebytečná kila, či že hudební showbussiness je v rukou gay-mafie, s kým dříve spolupracoval a s kým spolupracuje nyní teď.

 

 

 

Zajímavá část rozhovoru je ta, kde se Fat Joe snaží vysvětlit, že dnešní hip-hopová scéna už dávno není o soutěžení mezi jednotlivými labely či jednotlivci jako takovými. Hip-hopová hra se vyvíjí a Fat Joe také, protože se snaží utvrdit lidi v tom, že by neměla panovat obava a strach používat v dnešní době n-word. Mezi vtipnější část rozhovoru patří ta, kde Fat Joe pomohl svému oblíbenému New Yorskému basketballovému týmu, jako správný fanoušek, získat dva kvalitní hráče, shodou okolností jeho kamarády. Jeho nový mixtape stahujte zde.


 

 

přečteno: {hits}1089{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory