středa, 23 listopad 2011 18:09

Několik čerstvých videoklipů aneb už jsi viděl? Featured

Written by  Ecko

Jak jsem už nedávno naznačoval, co do počtu videoklipů, jsou tu asi Nironic s Wichem skutečně jedničky.

Sotva jedno zaregistrujete, už je to nové, tentokrát osmé video z alba Nomad 2: The Long Way Home. Natočené na stejnojmenou věc, ve které hostuje Sixin.

Na videu se podíleli Optical pro a určitě všem známej mistr DJ Lowa. Jen si trošku říkám, nejsou už ta videa točená ve všemožných ruinách či opuštěných halách trochu ohraná?



 

Nemusíš být zrovna pamětník, ale jméno AG by jsi měl znát. Polovina legendárního dua Showbiz & AG, ale také člen zásadní new yorkské formace DITC posílá ve spolupráci s „950 plus“ novinku v podobě videoklipu „Henne Berrii Daquri“. Klip má upozornit nejen na společnej mixtape těchto dvou mcs „Thriller 2“ ale také především na AGho chystané albumu „BERRii TV“.

Další dnešní video novinku má na svědomí můj oblíbený producent z Bostonu, Statik Selektah a raper Action Bronson, jehož vzhled mi přijde jako „bílá odpověď “ Rick Rosse. Natočili videoklip „Not Enough Words“ a dokonce 22. listopadu vydávají společnou desku „Well - Done“.

 

Poslední novinku tu mám pro vás nachystanou z Polska. Raper Diox (Hifi Banda) má totiž venku společné CD s producentskou dvojkou The Returners! Vyústěním spolupráce je album „Logika Gry“. Album obsahuje 14 pecek, hosté na mikrofonu se objevují pouze ve dvou z nich. Kteří to jsou? Například Wena nebo Pezet. A právě na skladbu „Muzyka podworkowa“, ve které Pezet hostuje natočili videoklip, který je teprve několik dní na síti, ale jeho sledovanost mluví za vše! Co dodat, Prosto label jede! Jinak album je již od května venku, takže pokud jsi ho ještě neslyšel, určitě přicházíš o kus kvalitní rapový muziky. Jinak show The Returners a Dioxe byla také k vidění na letošním HHK.

 

 

přečteno: {hits}1091{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory