sobota, 03 prosinec 2011 17:47

Novinky z labelu Cash Money Records - Birdman, Busta Rhymes, Bow Wow Featured

Written by  D-Toc

http://2.bp.blogspot.com/-klqOijfx8XQ/TZp9HsMk6iI/AAAAAAAAA3Y/KW3AyjJE-Sg/s1600/Underrated.pngPrvní menší novinkou je pilotní track " Y.U.Mad" z Birdmanova chystaného a již jeho pátého studiového alba "Bigga then life" , který spatří svět příští rok v březnu. Na tracku se jako hosté objevili "female weezy" Nicki Minaj s pravým Weezym aka Lil Waynem. Za sebe můžu říct, že se hodně povedl, takhle nadupaný track určitě nikoho nenechá chladným. Podle informací, které Birdman prozradil se na albu mimojiné objeví i T-Pain, Snoop Dogg, Guci Mane, Bun B a další.

Další novinka se týká Shada Gregoryho Mosse, mladý rapper a herec je známý spíše pod svým "stage-name" Bow Wow, toto jméno mu dal před lety Snoop dog, ktreý si ho také kdysi všiml a pomohl mu k slávě. Své první album "Beware of Dog" vydal ve 13ti letech, to ovšem byl jen začátek, od té doby pustil do světa vcelku 6 alb ve spolupáci s labely Columbia a So So Def. Momentálně je členem Birdmanova labelu Cash Money records, který je mimochodem součástí YMCMB (Young Money Cash Money Bitch).

Tento rok Bow Wow vydá své v pořadí sedmé album "Underrated" na kterém se objeví spoustu kvalitních umělců jako jsou Birdman, Dj Khaled, Nicki Minaj, Lil Wayne a určitě další. Album se mělo vydat prvního listopadu, pak se odložilo na 6.12. ale nejspíše se vydání jeste trochu přesune jelikož 6.12. se má vydat album T-Paina pod labelem Young Money.

A nakonec novinka, která mnohé velmi překvapila a možná i šokovala. Nedávno se pod label Cash Money upsal i Busta Rhymes. Hodně se spekuluje o tom, zda to byl dobrý krok, podle některých je to vnímáno jako "Boss Move" podle jiných naopak vůbec.

Zkoukněte debatu na Jump Off TV od nezávislých redaktorů a jejich pohled na věc

 

 

http://www.urbaneverything.com/2011/11/jumpoff-tv-was-busta-rhymes-signing-to.html

http://www.urbaneverything.com/2011/11/birdman-feat-nicki-minaj-lil-wayne-yu.html

http://www.urbaneverything.com/2011/11/bow-wow-dont-worry-about-me-video.html

http://www.urbaneverything.com/2011/11/behind-scenes-bow-wow-feat-lil-wayne.html

http://www.urbaneverything.com/2011/11/bow-wow-in-studio-with-newest-cash.html

 

přečteno: {hits}1111{/hits} krát

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory