pondělí, 15 říjen 2012 20:05

UL Farma a jejich deska Gilotina! Featured

Written by 

UL Farma před nedávnem nabídla zadarmo ke stažení celé své nové album Gilotina. Během pár posledních dní se konečně Gilotina dostala i na CD, které je možné koupit na e-mailu přímo od kapely na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Album je ale možné stáhnout i zadarmo na stránkách http://ulfarma.bandcamp.com/.

Na mikrofonu kromě Wutyho a Cella se vystřídají také Sedláci, Rest, Kruscifix, Majself, Plexo nebo Khomator. O produkci se kromě dvorního šéfa postarali Fatte nebo slovenští bráchové Mugis, Komander a MCM. Gilotina a vůbec UL Farma je charakteristická cutovanými refrény, na kterých si dal záležet Wuty. Krom něho se vyřádili po jedné pecce i Fatte a 3ck.

Album Gilotina od UL Farmy ocení hlavně fanoušci kapel jako je 7L and Esoteric, Jedi Mind Trick, La Coka Nostra nebo jim třeba lahodí true school sound od DJ Premiera. Koho tento článek ještě nepřesvědčil, ať zkontroluje pár hodin staré promo video se Sedlákama, Plexem a Khomatorem. Do budoucna Cello plánuje EP a Wuty mixtape. K tomu se připravují videa, hostovačky a další zajímavosti.

 

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1747{/hits} krát

13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory