středa, 19 prosinec 2012 21:29

Morelo v konec světa nevěří, důkazem je jeho nové album Den Poté! Featured

Written by 

Pokud přežijeme páteční konec světa můžeme se v sobotu 22.12 těšit na Vánoční nadílku od Morela! Brněnský rapper, známý z kapely MoreloKatr, vydává svoje první sólové a vlastně i své první plnohodnotné album příznačně nazvané „Den Poté“! A na co se můžeme těšit? Je toho opravdu hodně!

Na produkci se objeví jména nejpověřenější, jako jsou Wich, Fatte, Emeres nebo Jeso a těšit se můžeme i na hosty z řad rapperů. Na desce nebude chybět Tafrob, Idea či Rest. Aby toho nebylo málo, tak v den vydání desky vyjde i další ze série klipů. Tentokrát se bude jednat o klip na pilotní song k desce stejnojmenně nazvaný „Den Poté“, kde se představí Morelův kolega z kapely Katr. Tímto klipem však nic neskončí, Morelo už má v hlavě plán na další dva klipy!

Plánovat tuto desku začal Morelo už před rokem, kdy také vydal první věc, která se na desce objeví a to první ze dvou spoluprácí s Wichem nazvanou „Věř mi“. Poté však hudba šla na chvíli stranou a brněnský rapper se věnoval více tvorbě videa. Můzou byl políben opět až v létě, kdy přepsal pár starších věcí, spousty nových napsal a na desce začal usilovně makat. Deska vznikala ve studiu Tvision a její nahrávání si vzal pod palec ostřílený DJ Opia, kterému patří velký Morelův dík.

O mix a mastering se postaral talentovaný liberecký rodák Kenny Rough z Ty Nikdy labelu. Deska bude slavnostně poprvé pokřtěna 15. ledna v Brně na Melodce a nové skladby budete moci slyšet i na dalších koncertech, které Morelo plánuje na leden a únor nového roku. Ve dvojci s Tafrobem, jehož jste mohli v poslední době vidět a slyšet po boku Morela ve videoklipech „Letíme pryč“ nebo „Zvíře“ pak chystají turné na březen a duben. Tafrobovo album „Krásný ztráty“ je taktéž na spadnutí, takže je se opravdu na co těšit!

Vše podstatné už zde padlo, takže pokud tě deska zaujme neváhej podpořit koupí originálu! Desku koupíš buď přímo od Morela a to v sobotu odpoledne v brněnském Queensu nebo v sobotu večer v Dawu baru. A pokud nejsi z Brna klikni na xproductions.cz nebo queens.cz.

„Nostradámos kecal, kecá i Hollywood. Kalendář Májů je jen další z omylů!“ …22.12.2012 Den Poté!

 

 



 

 

 

přečteno: {hits}1797{/hits} krát

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory