čtvrtek, 03 leden 2013 19:16

mini rozhovor - čo počúvali reperi minulý rok Featured

Written by  Erick

Rok 2012 je za nami a čaká nás nový rok 2013. Dúfam že aj ten nový bude plný kvalitných albumov,tak ako sme mohli počuť v roku 2012.Vyšlo ich dosť vela a máme z čoho vyberať. Ja som oslovil niekolko ľudí s otázkou: "aká tvorba alebo aký album sa ti za tento rok páčil najviac alebo ta nejak oslovil?".

Dostal som rôzne odpovede, ktoré si môžete prečítať nižšie. Zodpovedali... KajO, Tono S., Plexo, Peter Pann, Zverina, Smart, Separ, Baron Respect, Kali a Luger.


KajO:
nazdar, aky album myslis? vseobecne alebo sk/cz? Zo sveta si idem 2 Chainz - Based on a true story. A domaci naj album je Luger- Kriminalnik!

Tono Suchota:
Boy Wonder - Špinavý poet ale nestihol som si vypočuť Veca, ktorému takisto verím... Svetové albumy som nestihol sledovať ale zabil ma soundtrack k The man with the iron fists

PLEXO:
Nazdar, u mna z SK Strapo&Emeres - 23 a z CZ - Ektor&DJ Wich - Tetris zo zahranicia nemam nic, nic som nepocuval :D

PETER PANN:
ahoj..album sa mi najviac paci Kali - Kto to povedal. Moc nesledujem aktualne albumy v zahranici... ale zo starej klasiky Nas, Mobb Deep, Outerspace, 213 atd... a co sa tyka inych zanrov tak Hardwel, Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex, Datsik, Deadmau5 atd.

ZVERINA:
nemam jeden, je ich viac, wich a ektor - tetris, vec-stereo farbo slepo zo zahraničnej scény je to napríklad vec Kanye West feat. Big Sean and Jay Z- Clique

SMART (gramorokkaz):
Ak sa da odpovedat takym sposobom ze " Normálne by som dal Separ - Buldozér ale príde mi to jemne sebecké, tak dám radšej Boy wonder - Špinavý poét " Zo zahraničia sú to Usa - Statik Selektah & Termanology - 1982 Usa - Chino Xl - Ricanstruction Usa - Reks - Straight no chaser. Tak dam aj tri slovenske rovno a hotovo... Sk - Separ - Buldozér, Boy wonder - Špinavý poét, Cz - Paulie garand - V hlavní roli.

SEPAR:
vobec, nikdo tu nestoji ani len za vypočutie, ne to ešte za sledovanie... tych co sledujem su z mojho okolia...momo, čisty, gr, strapo... zvyšok ma nezaujima, šak im uplne jebe, rapuju o vesmíre a objímaju stromy... to neni rap

BARON RESPECT:
No najviac tohto roku je Lil Wayne a jeho Dedication4 a zo slovenskej sceny som si kupil Luger-Kriminlnik, ostatných interpretov nepočúvam, takže to je všetko čo som počul a je to celkom dobrý album.

KALI :
SEPAR-BULDOZÉR

LUGER:
ja albumy nepočúvam, jediný, kerý mám u seba a lúbi sa mi je Kaliho album Konec je nový začiatok.

 

Toto je zopár odpovedí od interpretov ktorý stihli odpovedať do uzávierky. Môj osobný názor na album roku je Separ a jeho Buldozér, ale určite som ochotný zakúpiť si aj iné albumy. Tak toto je malé zhrnutie roku 2012 a prajem vám aby ten nastávajúci rok bol lepší ako minulý.

 

 

 

 

přečteno: {hits}1807{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory