úterý, 29 leden 2013 17:38

Vladimír 518 rozhodně nezahálí! Sleduj nový remix a informace o chystaném mixtapu! Featured

Written by 

V letošním roce bude o Vladimírovi 518 na české hip hopové scéně opravdu hodně slyšet! Chystá vydání mixtapu, poté i vydání nové desky a mimo to hodlá na jaře zásobovat malé kluby naší vlasti kvalitním rapem v rámci Jagermeister PSH tour. A aby toho nebylo málo, dnes do světa poslal remix plný hostů na jeho dosud poslední vydanou pecku nesoucí název „Nemám zájem“.

Nový remix, který má zkrátit čekání fanouškům na zmiňované projekty, opět smíchal Vladimírův kolega z PSH Mike Trafik a jeden z featuringů dodal další člen legendárního uskupení Orion. Orion však rozhodně není jediný, který se kvůli této příležitosti chopil majku. Slyšet můžete také Huga Toxxxe, který se však objevil už na originální skladbě, LA4, Jamese Cola, Smacka a v neposlední řadě trochu překvapivého hosta, kterým není nikdo jiný než Řezník ze Sodomy Gomory.

 

 

Pětileté výročí své první sólové desky „Gorila vs. Architekt“, která v uších po dlouhé časy hrála a možná ještě hraje spousty fanouškům, hodlá Vladimír oslavit vydáním CD mixtapu s názvem "Flashback". 8. Února se tedy můžeš těšit na porci 30 stop, kde prý nebude chybět plno featuringů, rarit či remixů! Mixtape výjde v omezeném nákladu 1000 kusů, ve formě digipacku. O originální obal se samozřejmě postará sám Vladimír, který dělal mimo jiné i cover na poslední Vecovo album „Stereo Farbo Slepo“.

 

 

 

 

 


přečteno: {hits}1837{/hits} krát

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory