úterý, 19 únor 2013 21:01

MGK nespí: ,,Black Flag" mixtape už brzy! Featured

Written by  Nara

Mladej americkej rapper vystupující pod jménem MGK neboli Machine Gun Kelly, kterej mimochodem patří do stáje Diddyho Bad Boy labelu, je už nějakou dobu česrtvou ikonou na scéně. Sice za sebou zatím nemá desítky alb a o svou slávu teprv bojuje, ale oblibu mezi posluchači si získal dost rychle a rozhodně je nechce zklamat.

Mladej týpek s výraznou flow, úžasnou technikou a osobitým stylem si získal hodně fans a ti, kteří mu ještě nepřišli na chuť budou mít brzo opět šanci se přesvědčit, že je vážně dobrej, protože rapper nedávno prohlásil, že pracuje na dalším projektu. Za dobu, co se věnuje rapu už vydal několik projektů, především mixtapey, ale nejvýznamnějším projektem jeho kariéry je momentálně jeho první studiové album "Lace Up", který vypustil v říjnu 2012. Album bylo dost úspěšný a podobně na tom bude snad i chystaný mixtape, který ponese název "Black Flag".

Datum vydání MGK sice zatím neprozradil, ale určitě se dočkáme už brzy. Zatím je vypuštěnej track "Champions" ve spolupráci s Diddym. Instro tohodle tracku vám mimochodem může být povědomé z tracku "We Are the Champions" od The Diplomats. Jak se tahle novinka MGK povedla, si můžete poslechnout na YT. Další track, na který se chystá i video je "Peso" na kterým uslyšíte mimojiné i rappery Pusha T a Meek Milla. Osobně si myslím, že je na co se těšit. Checkujte videa s jeho dalšími tracky, mini rozhovor a buďte ve střehu.




 

 

 

přečteno: {hits}1874{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory