středa, 10 duben 2013 16:40

M.V.P. sešlápli plynový pedál a jsou tu s novým albem! Co nám o něm prozradili? Featured

Written by 

Poslední březnový den nám sice nepřinesl vytoužené jaro, ale za to jsme se dočkali nové desky M.V.P.! Jde již o druhý společný projekt českobudějovického Regieho, pražského Saxe a producenta Trustyho, první deskou nazvanou Deep Throat M.V.P. nasadili laťku hodně vysoko a tak byli fanoušci plni očekávání, co přinese deska druhá. A ta pomyslnou laťku rozhodně podlézat nebude!

Deska Pedal to the metal vyšla pod labelem Ty Vole!? a obsahuje skvělých čtrnáct tracků, v kterých můžeš slyšet také tři hosty a to Moniku Bagárovou, Škugyho a ruského rapera Berezina. Na desce také nelze přeslechnout díla několika producentů, své beaty dodali DJ Wich, jenž svým beatem splnil Saxovi sen, Mike Trafik, Freezer, Kenny Rough, Talpas, Sinuz, JSM, Trusty a Sax. Jak se doslechneš v prvním tracku alba: „M.V.P. ti nese music jako dealer hulení, jestli už ti chyběl true shit, si ten kdo to ocení…“ a jelikož se deska opravdu povedla, určitě oceníš i mini rozhovor s jejími tvůrci.


Jak dlouho jste na albu makali? Opravdu jen dva měsíce jak zmiňujete v prvním songu?
Samozřejmě proces vzniku trval déle, ale když vezmeme tu dobu, kdy se opravdu psalo a nahrávalo, tak to určitě byly max. 2 měsíce, možná i míň. Mezitím samozřejmě vzniknul nějakej prázdnej čas.


Kde jste nahrávali a kdo vám ladil zvuk?
Skoro celé album vzniklo u Saxe ve studiu Dick´n´roll v Praze. Na poslední nahrávací session se ale studio přesunulo k Regiemu do Českých Budějovic. Refrén Moniky Bagárové se natáčel v Brně ve studiu Tvision a Berezinův part ve studiu Warnabro. Mix většiny věcí obstaral Sax a Trusty a master Sax. Mix tracku půlnoční blues (master Tomáš Sochůrek) a přebor dělal Mike T, mix a master tracku nevěřim dělal DJ Wich a master tracku počkám na tebe dělal Ondřej Žatkuliak. Big up všem!


Název alba je celkem zvláštní, jak vzniknul?
Regie to napsal v jednom z textů a pak nás napadlo, že je to i dobrej název desky, tak jsme to využili.


Už víte kdy a kde desku pokřtíte?
Ano, víme. Bude to 17.5. v Praze a 24.5. v Českých Budějovicích. Podrobnosti se včas dovíte.


Mohou se fans těšit na turné k nové desce?

Určitě uděláme sérii koncertů, z nichž první je 27.04. ve Vimperku. Info o dalších koncertech sledujte na našem fb profilu: facebook.com/eMVePe nebo na stránkách labelu: www.tyvole.co.


Chystáte se točit popřípadě vypustit do světa klip na nějakou další pecku z desky?
Už první 2 singly z desky – Půlnoční blues a Železobeton měly klipovou podobu. Určitě ještě uděláme v nejbližší době minimálně 2 klipy. Jeden z nich bude dělat opět Trusty a s dalším se nechte překvapit.

Kde fanoušci můžou koupit desku?
Desku můžete objednávat na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a digitálně ji lze kupovat na: http://emvepe.bandcamp.com/. Samozřejmě taky na koncertech a kdekoli potkáte někoho z nás.

 




 

 

 

přečteno: {hits}1949{/hits} krát

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory