středa, 16 březen 2011 13:25

United Flavour a jejich nové album Attitude Featured

Written by 

Těšte se na 15. března, protože v pražském Paláci Akropolis pokřtí Skupina United Flavon své nové, v pořadí druhé album Attitude.

Tímto počinem bude zároveň zahájeno turné po české a slovenské republice. Na nové desce pracovali United Flavon celý minulý rok. Ve studiu nahráli celkově dvacet pět nových tracků a sedmnáct z nich se objeví právě na novém albu Attitude, které vychází na labelu SubPub Records.

Ke spolupráci byly přizváni hosté z celého světa. A mezi nejpopulárnější interprety, které z desky budeme moci slyšet patří například zpěvák Konsens, Cheeba z East West Rockers , Ras Kuko a Bratt ze skupiny Cañaman, dancehallové trio Ward21, česká rapperka Lara303, senegalský tanečník a zpěvák Kaolack nebo King Kalabash a Baron Black.

O doprovodné vokály do dvou skladeb se postarala jamajská zpěvačka Adena Myrie, která spolupracuje se studiem Tuff Gong a Sly & Robbie production, které se v oboru stalo již legendárním. Pod producentským dohledem baskytaristy Djeie se skladby nahrávali v několika pražských a rakouských studiích.

O mix desky se postaral zkušený zvukař, producent a baskytarista Derek Fevrier, který spolupracuje s nejedním známým interpretem black music.

Zajímavostí je i finální mastering, který probíhal v Senegalském studiu Real Master.

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory