pondělí, 28 březen 2011 18:09

Tip - Demo (Hra hraje hry/ Nula na nule) Featured

Written by  Imunita

Tip aka Pip (Pennis In Pussy) ročník 88. se narodil v Českých Budějovicích, kde taky studoval a vyrůstal víc jak 15 let. Poprvé se setkal s rapem už v 10 letech a však svůj první track nahrál v 18.

První hudební počin se jmenoval "Total Fucking Hate" a nahrál ho s bývalým párťákem. "Total Fucking Hate" mělo docela uspěch na horrorcore scéně avšak Tip se rozhodnul, že skončí s HorrorCorem a bude dělat rap *jaký život takový rap* a hned na to přišla spolupráce s Clipem (Fuerza Arma). Nahrál se track Kulka Pro tvuj Valentyn, o něco pozdějc přišla spolupráce na Zloba Zespoda Mixtape track Niktos Feat Tip -Kopem Kopem Zakopal Jsem a za pár měsíců se objevil freestyle na Zatrest Zet Mixtape Hore Nohama 2.

Teď má Tip v plánu vydat demo HRA HRAJE HRY/NULA NA NULE. Bude se na něm nacházet 6 tracků tvrdého realného rapu, kterej si ještě neslyšel.

Tip aktuálně funguje ve skupině Inside Music, pod kterým taky vychází demo, přičemž velké poděkování patří AKSHOPU a všem raperům, kteří Tipa supportují.

Demo by mělo vyjít do Května tohoto roku a rozhodně si na něj počkejte! Bude free ke stažení takže sledujte BeatLife, protože hned jak vyjde, tak zde přibude odkaz, ke stažení!

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory